Hemşerimiz Küçükel, Fenerbahçe yönetiminde

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yeni yönetimde hemşerimiz Nüket Küçükel Ezberci de yer aldı

Hemşerimiz Küçükel, Fenerbahçe yönetiminde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonucu Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi. Tek aday olarak girdiği seçimi kazanan Koç, 38 sandıkta 6. 459 oy aldı. Bir kez daha başkan olan Ali Koç'un yönetiminde Elazığlı hemşerimiz Nüket Küçükel Ezberci de yer aldı.

“BEN ELAZIĞLIYIM”
Genel Kurul sonrası Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Elazığlı Hemşerimiz Nüket Küçükel Ezberci; Elazığ'daki, Diyarbakır'daki, Malatya'daki ve Şırnak'taki çocukların hayallerini gerçekleştirmek istediğini belirterek; "Ben Elazığlıyım, hala orayla bağlantım olması gibi devam ediyor. Elazığ'daki çocuklara, Diyarbakır'da ki, Malatya'da ki çocukları, Şırnak'ta ki çocukları, Afyon'daki çocukları ben buraya toplayabilirsem, sizlerle, inşallah Onların hayallerini gerçekleştirmek istiyorum. Bu sosyal sorumluluk denilen kavram esasında, sizin, benim tek başımıza yapacağımız işler değil. Eğer gerçek bir sosyal sorumluluktan bahsediyorsak ülke çapında muhakkak karşılığının olduğu, bakanlıklarımızla birlikte Kurumsal bir proje yapacaksak, bunun sürdürülebilir olması için, ben gittikten sonrada onun devam ediyor olması lazım. Kağıt üstünde hukukuyla, yol haritasıyla, tarih, zaman çizelgesiyle bunları koyup ortaya onaylayabilirsek, başta taraftarımız sahip çıkarsa o zaman hakikaten ömürlük olur” dedi.

NÜKET KÜÇÜKEL EZBERCİ KİMDİR?
Fenerbahçe Yönetim Kurulu asil listesinde yer alan Nüket Küçükel Ezberci kimdir 1968 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Liseyi TED Ankara Koleji tamamlayarak 1986 yılında buradan mezun oldu. Üniversite eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü tamamladı. İyi derecede İngilizce ve İspanyolca biliyor. Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın Yönetim Kurulu başkanlığını yürüttü. BNK Bilgi İşlem ve Teknoloji Ltd. Şti.’de ortaklığı bulunuyor. 2007 yılından bu yana Güven Hastanesi’nde Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. Ayrıca Sosyal Politikalar Yuvarlak Masası Başkanlığı görevini sürdürüyor.

GÖREVLERİ
SAİK Sağlık Turizmi İş Konseyi Kurucu Üye Akredite Hastaneler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili
NBA Tıp Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Özel Güven Yönetim ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Güven Evde Bakım, Güzellik ve Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkan Vekili
AB Genel Sekreterliği Siyasi Daire Başkanlığı
T.C. Madrid Büyükelçiliği Başkâtibi Orta Asya Türk Cumhuriyeti Siyasi Daire Başkâtibi
T.C. Kudüs Başkonsolosluğu Başkonsolos Yardımcısı
Essen Başkonsolosluğu.