Havalı Sözler

Göreve geldiğinden bugüne çok güzel söylemler ve ifadelerde bulunsa da teşkilat çalışmaları ve bir vesile ile partiye mesafeli duran kesimleri yeniden kazanmak noktasında bir mesafe kat edip etmediği tartışma konusu olan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Seçim İşleri Başkanlığınca düzenlenen toplantıda, mahalle başkanları ve merkez ilçe yönetimiyle bir araya gelmiş.

Havalı Sözler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini belirten Yıldırım, AK Parti’nin vefanın, dayanışmanın ve kardeşliğin partisi olduğunu vurgulamış.

Bu cümlenin 2022 yılı Ocak ayı için bir anlamı var mı bilmiyoruz ama büyük bir kitlenin tüm samimi duygularını zorlayarak da olsa bu konuda olduklarına bizler de inanıyoruz.

Ancak ve fakat, son dört yıl içinde “vefa, dayanışma, kardeşlik, samimiyet ve dava” gibi havalı ve afili kelimelerin partiden hızla uzaklaştığını, bu erdem ve fazilet kokan kelimelerin yerini; rant, çıkar, usulsüzlük, yandaşlık, haksızlık, hak yeme, gurur, kibir, enaniyet, tabandan ve ruhtan uzaklaşma olarak mutasyona uğrayıp yeni varyantlarla kendini gösterdiğine şahit oluyoruz.

Bir de Ak Parti son aylarda gittiği bakkalda bile resim çekip bunu esnaf ziyareti ve çay-simit etkinliği olarak lanse etme partisi olarak görülüyor.

Yanlışsak ve haksızlık ediyorsak, özrümüzü de dileriz. Ancak, samimiyetine güvendiğiniz ve uzun süre selam dahi vermediğiniz bir iki arkadaşınızı zahmet edip bir arayın, size sizin nasıl göründüğünüzü çok güzel izah etsin. 

Göreceksiniz ki biz çok insaflı davranmışız, az bile yazmışız. Zira biz isim ve olay yazmıyoruz. Ama onlar rahatlıkla ve tek tek sıralarlar bir çırpıda tüm olayları, rant sarmalını, çıkar ilişkilerini ve dahi diğer vakaları…