Hasret 7 maça çıktı!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 27. Haftası'nda TY Elazığspor, deplasmanda karşılaştığı lider Eyüpspor'a 2-1 yenilerek galibiyet hasretini 7 maça çıkardı

Hasret 7 maça çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 27. Haftası’nda lider Eyüpspor’un konuğu oldu. Çarşamba günü saat 14.00’te Eyüp Stadı’nda oynanan ve Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Ömer Tolga Güldibi’nin yönettiği maça temsilcimiz; Ali Karataş, Eren, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hebat, Kadir Bekmezci, Cihan, Salih, Cengizhan, Kadir Taşoğlu ve Görkem onbiriyle çıktı.
Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın 31. dakikasında Kadir Taşoğlu’nun attığı golle temsilcimiz üstünlüğü sağladı. Sağ kanattan yapılan ortayı ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla filelere gönderen genç oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Eyüpspor baskısını arttırsa da, Elazığspor savunması hata yapmadı ve devreye temsilcimiz üstünlükle girmeyi başardı.

2 DAKİKADA 2 GOL!
İkinci yarıya Taha Balcı’yı oyuna alarak başlayan Eyüpspor tamamen oyun üstünlüğünü eline 66. dakikada sol kanattan yerden yapılan ortayı filelerle buluşturan Taha, 67. Dakikada bir gol daha attı ve takımını bir anda 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. 69. Dakikada kaleci Ali Karataş ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında atıldı. Ali Karataş’ın kırmızı kart görmesiyle Cihan Canpolat kenara alındı ve yerine yedek kaleci Ali Can oyuna dahil oldu. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Eyüpspor maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son 7 maçında 6. mağlubiyetini alan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 22 puanla 19. Sırada kaldı. Temsilcimiz haftasonuı 28. Hafta maçında Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayacak.