Hamit Kaya'ya  MHP'de Üst Görev

Değişik partilerde siyaset yapan bazı hemşerilerimiz, ildeki aktif ve önemli görevleri yanında genel merkez teşkilatları ve partilerin karar organlarında da görev almaları, kendileri kadar şehrimiz adına da önemli bir kazanım.

Hamit Kaya'ya  MHP'de Üst Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün, başta iktidar partisi Ak Parti olmak üzere hemen her partinin genel merkez organlarında görev alan ve bu görevlerini ilimiz menfaatleri için kullanan hemşerilerimiz bulunuyor.

Bu isimlere önemli bir siyasetçi daha eklendi. MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı sonrası ilimizin tanınan siyaset adamı ve iş insanı Hamit Kaya,  partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi seçildi.

Elazığ’dan sadece Hamit Kaya’nın MYK’da yer alması, Elazığ’ı genel merkezde temsil edecek en önemli isim konuma yükseltti.

Hamit Kaya, değişik dönemlerde siyasetin içinde yer almış, Belediye Meclis Üyeliği,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, parti yönetim kurulu üyelikleri gibi önemli görevlerde bulunan donanımlı bir isim.

Ticari faaliyetlerdeki vizyonu ve girişimciliği onu aile içinde de öne çıkarmış ve aile şirketleri yönetimindeki başarıları takdir toplamıştı.

Hamit Kaya, siyasi birikim ve tecrübesiyle ilimizi MHP Genel Merkezinde en güçlü bir şekilde temsil edecek bir isim olarak öne çıkıyor.

Kaya, parti MYK üyesi sıfatıyla Ankara’da olduğu gibi ilimiz siyasetinde de budan sonra daha etkin roller üstlenip partisinin daha çok oy alması ve zaferi için çalışmalar yürütecek.

Siyasi birikim ve tecrübesine güvendiğimiz,  bulunduğu görevlerdeki başarılarıyla tanıdığımız Hamit Kaya’ya  yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.