Halk için Siyaset

Siyasi partiler, ülkeye hizmetle birlikte halkın gönlünü ve sevgisini kazanmak ve en zor günlerinde onların yanında olmak amacıyla kurulurlar.

Halk için Siyaset
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her birinin kuruluş amacı bu olsa da birçok parti, sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkar  ve kampanyalarla halka ulaşmaya çalışır.

Ak Parti, halkın gönlünden ve yüreğinden doğan ve merkezine halk ve onun değerlerini koyan bir parti olduğu için seçim olmayan dönemlerde bile her zaman sahada olan ve halkla iç içe olan bir parti konumunda.

Yapılan kongreler sonrasında göreve seçilen Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, uzun yıllar parti yönetiminde ve başkan yardımcısı olma avantajını çalışmalarına yansıtmış ve her kesimi kucaklamaya yönelik samimi adımlar atmayı başarmış bir dava adamı profilini ortaya koydu


Zor dönemde ve zor şartlarda il başkanı olmasına rağmen, halkın sorununu anında ilgili makamlara iletip çözümü noktasında takipçi olan, özellikle bir konu hakkında biriken şikâyetleri milletvekilleri ile birlikte Ankara’ya taşıyarak gidermeyi prensip edinmiş Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, diğer siyasi aktörler ve il yöneticileri ve bürokratlarla yakaladığı uyum ve birlikte yönetme anlayışı ile de takdir topluyor.

Uyumla gelen eşgüdüm hizmete, hizmetler de halkımızın memnuniyetine ve teşekkürlerine dönüşüyorsa o şehirde mutluluk, bereket olur ve bu her kesime yansır.  
Ekonomik sıkıntılara ve var olan  sorunlara rağmen Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı;  hizmet tabloları, ilimiz için yapılan yatırımlar ve verilen destek paketlerinin arkasına sığınmadan, samimi bir selam vermek ve hal-hatır sormak için  tüm birimleri ile halkın içinde ve yanında..