Artan Cazibe

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın her mahalleye eşit hizmet ilkesi gereği şehrin dört bir yanında çalışma yapmakla birlikte özellikle geçmişten bugüne daha az hizmet almış ve bu sebeple sorunları oldukça birikmiş mahallelere bu açığı kapatmak amacıyla daha bir önem verdiğini görüyoruz.

Artan Cazibe
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları, Hicret, Aksaray, Karşıyaka, Ulukent gibi hizmete diğer mahallelerden daha çok ihtiyaç duyan çevre mahallelere yönelik hem ulaşım hem de yeni cazibe merkezleri oluşturan çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Başkan Şerifoğulları, mesaisinin önemli, bir bölümünü bu mahallelerde geçiriyor. Ulukent mahallesi, özellikle kanal boyu yapılan peyzaj çalışmaları ile şehrin en prestijli mesire alanlarına sahip olmuş. Şimdilerde havalar biraz soğuk gittiği ve ramazan ayı olduğu için çok görünmese de bayram sonu bu alanlar mahalle sakinleri ve özellikle bayanlarımızın ve çocuklarımızın buluşma noktası olacak.

Gecesi bir başka gündüzü bir başka olan kanal boyunun güzelliklerine yenilerinin eklenmesi için altyapı ve yeni bulvar çalışmasının yoğun bir şekilde devam ettiği Ulukent mahallesi, iki yıl öncesine göre hem arazi hem de konut değerlerinin oldukça arttığı bir bölgemiz olmuş durumda.

Ulukent’te yapılan çalışmalar, Hicret, Aksaray, Karşıyaka, Çatalçeşme ve Gümüşkavak mahallerimizde de devam ediyor ve Başkan Şerifoğulları, dönüşümlü olarak tüm mahallelerdeki hizmetleri denetliyor ve ekiplere bitime hedefi koyuyor.

Bu çalışmalarla birlikte şehrin her bir dört köşesinin değeri ve cazibesi artıyor. Başkan Şerifoğulları’nın bu gayretleri de vatandaşlar tarafından takdir ediliyor ve dua alıyor.