Hakkı Teslim Erdemi ve Gürsel Erol

İlimizin her yönüyle tanıtılması amacıyla zaman zaman değişik TV kanallarının iç ve dış yapımcıları bir ya da birkaç sponsorun katkısıyla ilimizi tüm dünyaya tanıtmak için şehrimize geliyorlar.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hakkı Teslim Erdemi ve Gürsel Erol
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bunların sonuncusu ise muhtemelen CHP milletvekili Gürsel Erol’un talebi ve katkısıyla Halk Tv Harput’tan canlı yayın yaptı.

Program sunucusu Serhan Asker, hem soru hem de kendi değerlendirmelerinde şehri tanıtma programının çok ötesinde şehrin gelmiş geçmiş tüm Ak Partili yöneticilerini sorgulama yöntemini, program boyunca sürdürdü.

Şehri bir günlük gözlemleriyle değerlendirip “22 yıldan beri Harput’a bir şey yapılmamış” tezini ortaya koyan Asker’e Harput muhtarı yapılanları, özellikle son dönemde Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın hayata geçirdiği projeleri sıralamaya başlayınca “muhtarım sana Şahin Şerifoğlu’nun reklamını yaptırmam” deyince Milletvekili Erol da devreye girerek başkan Şerifoğulları’nın çok sayıda restorasyon çalışması yaptığını ifade ederek hakkı teslim etmesi kamuyondan da takdir gördü.