Ha Bi de Soruşturaydınız?

Cumhuriyet Başsavcılıklarının elektronik posta adresleri ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden ulaşan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Fatih Sultan Mehmet Han Türbesini ziyareti sırasında saygısızlık yaptığına ve HDP Belediye Başkanlarını ziyaret ederek görevini kötüye kullandığına' yönelik ihbarlarla başlayan süreç tamamlanmış ve İçişleri Bakanlığı, İmamoğlu hakkında soruşturma izni vermemiş.

Ha Bi de Soruşturaydınız?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anlaşılan bu kadar mütesessilen yürüyen ve sorumsuzluk derecesinde yarışan zincir,  İçişleri Bakanlığında son bulmuş, mantık ve vicdan galebe çalmış.

Bu köşelerden yazdık çizdik de bir Ak Partili trollere anlatamadık İmamoğlu’nu kendi haline bırakın ki cilası dökülsün diye.

Ama bazı  aklıevveller, belediye başkanlığında, yöneticilikte ve siyasette zero olan İmamoğlu’nu eleştirdiği  ve zora sokmaya çalıştığı için büyüttüklerinin farkında olamayacak kadar  sıfırın altında bir IQ sahibi oldukları için, adamı cumhurbaşkanı yapacak bir konuma bile yükseltebilirler.

Şu Ak Partili geçinen, birilerinin gözüne gurup ulufe koparmak için muhalefete salya sümük saldıran güruh var ya… İşte onlar yüzünden iki şey oluyor. 

Birincisi, muhalefet daha sevimli hale geliyor. İkincisi, bu aymazlığı ve yalakalığı gören vicdanlı Ak Partililer de sırf bu kişiler yüzünden Ak Parti’den uzaklaşıyor. Yani iki yönlü olarak Erdoğan’ın kuyusunu kazıyorlar.