Gürsel Erol'un Açıklaması Gözleri Milletvekillerine Çevirdi: Akıllarda Tek Soru: Yanıtsızlık Kabullenme Midir?

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, deprem sonrası eğer Elazığ Milletvekili olarak görev yapmasaydı şehrin aldığı birçok hizmeti alamayacağını ve Elazığ'ın afet bölgesi ilan edilmeyeceğini söyledi.

Gürsel Erol'un Açıklaması Gözleri Milletvekillerine Çevirdi: Akıllarda Tek Soru: Yanıtsızlık Kabullenme Midir?

Milletvekili Erol bu iddiasının ardından 27 ve 28. Dönem Milletvekillerine çağrıda bulunarak aksini iddia etmeleri halinde birlikte canlı yayına çıkmaya davet etti.

Erol açıklamasında: “Ben olmasaydım Elazığ’da deprem sonrası ne bu kadar konut yapılırdı ne bu deprem bu boyutta Türkiye gündemine getirilirdi ne Elazığ’da yaşanan mağduriyetlerle ilgili bu derece katkı verilebilirdi ne de Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ afet bölgesi ilan edilirdi. Eğer bunun aksini savunan eski ve yeni bir milletvekili varsa birlikte canlı yayına çıkabiliriz. İsim vererek her olayı harfiyen anlatırım. Buradan yine şunu söylüyorum ben şu anda Elazığ’ın hiçbir sorununa karşı duyarsız kalan bir Milletvekili değilim. Hem toplumsal sorunlarına hem de Elazığ’ın milli ve manevi duygularına karşı son derece kendini sorumlu hisseden bir Milletvekiliyim. Hem İsveç’in NATO’ya katılımına diğer Elazığ Milletvekillerinin “evet” demesinin yanında “hayır” demem hem de terör bildirgesine karşı partimden farklı olarak imza atmam bunun kanıtıdır.” ifadelerine yer verdi.