Gülbasan, Yeniden Aday!

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı ve Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, 2024 seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gülbasan, Yeniden Aday!

Yaptığı başarılı çalışmalar ve mahallesine kazandırdığı hizmetlerin yanında Muhtarlar Dayanışma Derneği başkanı olarak önemli ve örnek bir sivil toplum kuruluşu yönetimi ortaya koyan, sadece kendi mahallesinin değil tüm şehrin sorunlarını gerek Elazığ’da gerekse de Ankara’da takip ederek çözüm iradesi gösteren Murat Gülbasan, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Hicret Mahallesi’nden yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

“VATANDAŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Gülbasan adaylık açıklamasında: “20 yıllık bir muhtarlık geçmişimiz ve deneyimimiz var. 2019 yılında göreve geldiğimiz hem şehrimiz hem mahallemizi için büyük sorunların yaşanacağı bir dönem düşünmemiştik. Ancak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem ve ilk koronoavirüs vakasının açıklanmasının ardından bir STK Başkanı ve muhtar olarak tarihte görülmemiş bir döneme şahitlik ettik. Bu dönemde görev sorumluluklarımız belki 10 kat arttı. Depremler nedeniyle evsiz kalan vatandaşlarımız, pandemiyle beraber gelen ekonomik kriz tüm şartları değiştirdi. Bizler bu olağanüstü felaketlerde bir an olsun vatandaşımızı, mahallelimizi yalnız bırakmadık. Onların tüm sorunlarını çözmek, bir nebze de olsun yüklerini hafifletmek adına gecemizi gündüzümüze kattık. Bunun yanında hem mahalledeki hanım kardeşlerimizin hem de gençlerimizin yanında olmaya çalıştık. Hicret Mahallesi’nde görev yapıyoruz, buranın zorluğu diğer mahallelere göre çok daha fazla. Özellikle gençlerimizi, çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Onlar için de bu dönemde tüm zor şartlara rağmen birçok projeyi hayata geçirdik. Bu dönemde de tüm bilgi birikimi ve deneyimlerimizle adaylığımızı açıklıyoruz. Vatandaşlarımızın desteğini bu dönemde de bekliyoruz” şeklinde konuştu.