Gerçek Sanatçı….

Ülkemizde en güvenilir ünlüler araştırması listesinde zirve de olan Haluk Levent,yine gönüllerde taht kurdu ve Elazığ'a yardım elini uzattı.

Gerçek Sanatçı….
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 1,5 yıl önce Elazığ'ın Arıcak ilçesindeki bir köyde 6'sı yangında 9'u ev kullanılamaz hale geldi, devlet ve sanatçı Haluk Levent'in dernek aracılığıyla verdiği destekle yenileri yapılıp bugün anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Elazığ depreminde dernekleri aracılığıyla 1 milyon TL’lik yardımda bulunan ve Elazığ’a her zaman destek olan Haluk Levent,Arıcak ilçesinin bir köyünde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen vatandaşlarımızın ihtiyacı için de 685 bin liralık destek verdi. 

Valilik, kaymakamlık ve derneğin desteğiyle evler toplamda 1 milyon 200 bin TL'ye tamamlanırken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı önünde evlerin anahtar teslim töreni düzenlendi. Törene katılan Sanatçı Haluk Levent, Vali Erkaya Yırık ile birlikte yeni evlerine kavuşan vatandaşlara anahtarlarını teslim etti.

Sadece sanatçılığı ile değil yardımseverliği ile de  tüm ülke de takdir toplayan Haluk Levent,siyasetten uzak ve yaptığı açıklamalar ile tüm kesimin beğenisini kazanıyor. 

Reklam dan uzak insanların inşanca yaşaması için kurdukları dernek aracılığı ile ülkenin her yerine giden Haluk Levent’i bizler de takdir ediyor ve Elazığ’a gösterdiği ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

İyiki varsınız…