GENEL MÜDÜR İSHAK ÇİFTÇİ BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi, Elazığ programı kapsamında Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Beyyurdu Engelsiz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni ziyaret etti.

GENEL MÜDÜR İSHAK ÇİFTÇİ BAKIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretten dolayı memnuniyetleri dile getiren Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, “Sayın Genel Müdürüm, kıymetli mesai arkadaşlarımız Sayın Genel Müdürümüze ilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım ve hoş geldiniz diyorum.” dedi. 

Personel ile yaptığı toplantıda konuşan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi, ‘’ İl Müdürüm Suat Kenç’e  teşekkür ederim. Ben 30 yıl bu şehirde yaşadım  bu şehrin bütün dokularını bilince yabancı sayılmıyorum. Aslen Şanlıurfa Siverekliyim lakin insanlar beni Elazığlı biliyor ve bu durumdan çok gurur duymaktayım. Benim 30 yılım Mamüret’ül Aziz yani Elazığ’da geçti ben Elazığ’ın çok ekmeğini yedim bende Elazığlı bir hemşeriniz olarak bu gün burada sizinle bir araya gelmek istedim. Bizler zor bir alanda çalışmaktayız. Bizler toplumda dezavantajlı grup olarak nitelendirilen engelli kardeşlerimize daha kaliteli bir  hizmet  vererek onların topluma entegre olması ve sağlıklı bir birey olarak geriye kalan yaşantısını geçirmesi için çalışan bir kesimiz. Yaptığımız bu iş meşakkatli olduğu kadar mükâfatı da büyük bir iştir. Bir engelli kardeşimizin yüzünde ki tebessümü bizim ne kadar doğru ve ahretlik bir iş yaptığımızın kanaatidir. Sevgili kardeşlerim sizden rica şu işinizi severek ve layığıyla yapın.  Eğer işinizi severek yaparsanız hem engelli kardeşlerimiz  hem de siz mutlu olursunuz, hem de verdiğimiz hizmetin kalitesi  güçlenecektir.”

 

Beyyurdu Engelsiz  Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma  Merkezi’ni ziyaret eden Çiftçi, Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinden bilgi aldı.