'GELECEK'TE GELECEK GÖRMEDİLER

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu tarafından büyük vaatler ve iddialı cümlelerle kurulan Gelecek Partisi'nde Ankara teşkilatı tamamen dağıldı.

'GELECEK'TE GELECEK GÖRMEDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın toplantısında istifa açıklamasını Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç yaptı.

Kendisiyle birlikte il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri dâhil birçok ismin de istifa ettiğini açıklayan Kılıç, "Her gün Cumhurbaşkanımızı eleştiriyorlar. Lakin şeffaflığın olmadığı, siyasi etiğin olmadığı, ahlaki değerlerin olmadığı, adalet ve hukukun olmadığı, özellikle altını çizmek isterim; haklının netice alamadığı, güçlü olanın netice aldığı, milletin değer yargılarının hiçe sayıldığı Gelecek Partisi'nin Ankara İl Başkanlığı'ndan ve parti üyeliğinden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda  “Onlar bizi susturmaya çalışsalar, medya ambargosu uygulasalar, biz sadece halkın karşısına geçip selam veririz. Hani Arakanlılara ‘Selamun Aleyküm’ demiştim ya ve binlerce Arakanlı ‘Aleyküm Selam’ demişti ya, Anadolu’ya çıkarım ve sadece ‘Esselamun Aleyküm’ derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım. Kimse engel olamaz!” diyen Davutoğluna Ankara’dan gelen istifa haberleri şok etkisi yarattı.

Anlaşılan o ki Gelecek Partisi kendi teşkilat mensuplarına bile mutlu bir Türkiye ve huzur dolu günlerin geleceğine ikna edememiş ve inandıramamış.

Kendi il başkanlarının inanmadığı  Gelecek Partisine ve onun gelecek tasavvuruna vatandaş inanır ve destek olur mu? Cevabı siz verin.