Gakgoş'un Turgutlu seferi

Çarşamba günü hazırlık maçında Fırat Üniversitesi'ni 2-1 mağlup eden TY Elazığspor, ligin 23. Haftasında Turgutluspor'la deplasmanda oynayacağı maç için yarın Manisa'ya gidecek

Gakgoş'un Turgutlu seferi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 23. Haftası’nda Turgutluspor’la deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz TY Elazığspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Çarşamba günü Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Fırat Üniversitesi ile kulüp tesislerinde karşı karşıya gelen ve maçı 2-1 kazanan temsilcimiz, yarın saat 13.00’te İzmir'e uçacak ve buradan karayoluyla Turgutlu’ya geçecek. Pazar günü oynanacak olan maçın ardından kafile yine aynı güzergahla ilimize dönecek.

5 FUTBOLCU SINIRDA
Bordo Belazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'da Yiğitcan Erdoğan, Eren Çinkılınç, Cengizhan Akgün, Hebat Alan ve Selim Enes Özeren Turgutluspor maçına sarı kart ceza sınırında çıkacaklar. Bu futbolcular kart görmeleri halinde Etimesgut Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan stoper Ömer Faruk Aydemir’in ise ilk 11’e dönmesi bekleniyor.