Gakgoş sol kanadını buldu!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ara transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala sol kanat transferi için önemli bir isimle görüşme halinde

Gakgoş sol kanadını buldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Ara transfer döneminde hareketli saatler yaşayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, gündeme gelen son isim Adanaspor ile sözleşmesini fesheden Ahmet Dereli.

Şuana kadar Canberk, Halil İbrahim, Hora, Muhammed ve Orhan Şam ile anlaşmaya varan Murat Akça ile dirsek temasında olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, son olarak Adanaspor forması giyen sol kanat oyuncusu Ahmet Dereli için de nabız yokluyor.

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Ahmet Dereli’yi bünyesine katarak transferi noktalamayı planlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, genç oyuncudan kulübü ile olan ihtilafını gidermesini istedi. Adanaspor ile olan ihtilafını gidermesi halinde Ahmet Dereli ligin ikinci yarısında bordo-beyazlı formayı giyecek.

1992 Almanya doğumlu olan Ahmet, Almanya Bölgesel Lig ekibi Berliner AK’de forma giydikten sonra 2012 yılında Adanaspor’a transfer oldu. Bir dönem Hatayspor’da da forma giyen Ahmet Dereli, daha sonra Adanaspor geri döndü. Turuncu – Beyazlı ekibin Süper Lig ve TFF 1. Lig kadrolarında da yer alan gurbetçi oyuncu, kariyeri boyunca 129 maçta 18 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.