FÜ Hastanesi Artık Marka

İlimiz, başta sanayi ve üretim olmak üzere birçok alanda öne çıksa da sağlık ve eğitim şehri konumunda bir miktar daha önde duruyor.

FÜ Hastanesi Artık Marka
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre illerden gelen hastalara artık batı illerimizden ve yurtdışından gelen hastalarımız da eklenmiş durumda.

Şehre sağlık merkezi unvanını kazandıran en önemli kurum şüphesiz ki Fırat Üniversitesi Hastanesi.

Geçmiş yıllarda iyi yönetilememe ve hakkaniyetten uzaklaşma iddiaları sonucu birçok başarılı profesör ve doçent farklı üniversitelere geçmiş ve önemli bir beyin ve uzman göçü vermiştik.
Fırat’ın yanlış yönetimi nedeniyle  il dışına giden  ve çoğu Elazığlı olan doktorlarımız, gittikleri üniversitelerde en çok rağbet gören ve hastalarca tercih edilen uluslararası bir üne sahip olma başarısını göstermişlerdi.

Fırat Üniversitesi, yeni dönemde tüm komplekslerinden ve ön yargılarından arınmış bir yönetim anlayışı sergiliyor. “Biz” olabilme ve takım çalışması ile başarılara ortak olma anlayışıyla Fırat Üniversitesi Hastanesi kendi alanında en üst standartları yakalayabilen, hizmetin tüm aşamalarında vatandaş ve memnuniyet odaklı çalışan ve bu yönüyle marka olmuş bir sağlık kurumu.

Müracaattan reçete yazımına kadar olan günlük muayene sürecinde hiçbir aksama ve gereksiz bekleme yapılmıyor. Yine yatıştan taburcu oluş anına kadar hastanın tüm tetkik ve tedavileri bizzat uzmanlar tarafından kontrol ve takip ediliyor.

Fırat Üniversitesi Hastanesindeki bu hizmet anlayışı ve yönetimin, hocalara sahip çıkan ve onlara her türlü desteği veren yaklaşım, bu kurumu önümüzdeki yıllarda daha üst noktalara taşıyacaktır.

Hastaneye, hem iş hem de hizmet ehli olan Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’un başhekim olarak atanması böyle bir başarıyı getirdi.  Bu isabetli tercihi yaparak hastaneyi yeniden ayağa kaldıran FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a ve tüm hastane hocalarına ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.