FİKRET MEMİŞOĞLU CADDESİ YENİLENİYOR

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Ulukent Doğukent ve Sugözü mahalleleri minibüs ve otobüs hatları tarafından kullanıl

FİKRET MEMİŞOĞLU CADDESİ YENİLENİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Ulukent Doğukent ve Sugözü mahdigereleri minibüs ve otobüs hatları tarafından kullanılan şehrin ana arterlerinden Fikret Memişoğlu Caddesi’nde kaldırım-tretuvar ve asfalt yenileme çalışması başlatıldı.

 

Ekiplerin asfalt söküm çalışması gerçekleştirdiği cadde üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Mevsimsel koşullar itibariyle asfalt çalışmalarına ilişkin en uygun dönemdeyiz. Bu nedenle ekiplerimiz gece geç vakitlere kadar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu yoğun tempoyla 2016 yılında şehrimizde aşınmış yollar başta olmak üzere, asfaltlanması gereken yeni yollarımıza ilişkin çok geniş bir asfalt çalışma programı yaptık. Hangi mahdigereye ne zaman gireceğimizi, hangi caddelerde çalışma yapacağımızı belirledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Fikret Memişoğlu Caddesi’nde başlatılan asfalt söküm çalışmalarının ardından cadde üzerinde kaldırım-tretuvar ve asfalt yenileme çalışması gerçekleştirilerek, hizmete sunulacak.