FHGC'ye Nezaket Ziyaretleri Devam Ediyor

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şube Başkanı Murat Aygen ve üyeleri, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

FHGC'ye Nezaket Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetimine STK’lardan nezaket ziyaretleri sürüyor. Son olarak Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şube Başkanı Murat Aygen ve üyeleri, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, “MİSİAD’ın Ankara’da genel merkezi ve Türkiye’de 71 şubesi olan bir sivil toplum kuruluşu. Bizler de Elazığ sorunlarına yönelik plan ve projelerde basın olarak diğer STK’lara yaptığımız gibi bu STK’nın da görüşlerini kamuoyu ile paylaşmak da aracı olacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.”dedi.

MİSİAD Şube Başkanı Murat Aygen ise cemiyete yapmış olduğu ziyarette şu açıklamalarda bulundu. Aygen: “Tarihten bugüne ilerleyen sürece baktığımızda, toplumların aydınlanmasında, haber almasında, reaksiyon göstermesinde, kamuoyu oluşmasında basının önemli bir role sahip olduğunu görüyoruz.

Gerek iktidara, gerekse muhalif olanlara yönelik bir tepki basın aracılığıyla oluyor. Basının büyük kitleler üzerinde etkisi var. Basının görevi, geneli ilgilendiren ya da ilgilendirmesi gereken tüm olaylar hakkında objektif ve gerçekleri yansıtacak biçimde halkı aydınlatmak, çeşitli konularda kamuoyunu düşünceye sevk etmek. Aynı zamanda tartışmalar açmak, onu toplumsal ve siyasal oluşumlar üzerinden doğru ve gerçeğe uygun bilgilerle donatmak, yöneticileri eleştirmek ve uyarmak, bireyleri, içinde yaşadığı toplumun ve insanlığın sorunları yönünden bilinçlendirmek.

Bugün de Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Semih Erdem’i ziyaret ve tebrik etmek için bir ziyarette bulunmak istedik. MİSİAD, Türkiye’nin dünyaya açılan bir gücüdür. Türkiye’de 71 vilayette teşkilatı var. Gönül seferberliği adı altında arkadaşların buluştuğu, toplandığı bir yer. Ülkemiz ve dünyadaki gelişmeler açısından anında bilgilendirmek için kurulan, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu. Başkanımızı ziyarete geldik, kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunduk. Bize düşen bir şey olursa her zaman yanında oluruz. Kendisini de basın anlamındaki çalışmalarından dolayı da takdir ediyoruz.”