Evsen'den Adaylık Açıklaması

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanlığı'a adaylığını açıklayan Ferhat Evsen açıklamalarda bulundu.

Evsen'den Adaylık Açıklaması

Açıklamasına geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Nihat Bozkurt'u anarak başlayan Ferhat Evsen, deprem ve pandemiden en fazla etkilenen sektörün kendi sekötürleri olduğunu, uzun süre işyerlerini kapatmak zorunda kaldıklarını belirterek çözüm için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

SEÇİM 2022 OCAK AYINDA YAPILACAK
Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası başkanlık seçimlerinin 2022 Ocak ayında yapılacağını belirten Evsen, şunları söyledi: Ocak 2022’de yapılacak Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanlığı seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Öncelikle Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası’nın yirmi (20) senelik Başkanı olan ve geçtiğimiz ay hakkın rahmetine kavuşan Nihat Bozkurt’a Allahtan rahmet diliyorum. Genel Kurulumuz 2022 Ocak ayında yapılacak. Bundan dolayı odamıza kayıtlı tüm Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu konudaki ilk hedefimiz destek olsun veya olmasın tüm meslektaşlarımızı işyerlerinde ziyaret etmek ve sahadaki sorunlarının yerinde tespit edilmesidir. Daha sonra ise; Nasip olurda Başkanlığı kazanacağımız bu seçim süreci bittiği gün; bu tespit ettiğimiz ve esnafların bize ilettiği sorunların çözümü için gerekli mücadeleye hep beraber başlayacağız."En önemli hedefimiz de bu olacaktır. Çünkü önce Deprem sonrasında ise Pandemi dönemlerinde en fazla etkilenen sektörlerden biriyiz. Bir kısım esnafımızın deprem sonrasında halen işyerlerine kavuşamadığı bilinmektedir. Bunun yanı Esnaflarımız, Pandemi döneminde çok uzun süre işyerlerini kapalı tutmak zorunda kaldı.  Bizlerin hedefi bu sorunların nedenleri ve çözümleri için gerekli iradeyi ortaya koymak, esnafımızla dayanışmayı artırmak, zorluk yaşayan esnafımıza Odamızın bütün olanaklarını seferber etmek olacaktır. Ayrıca bu sorunlar için yetkili kurumlara başvuru yapmak ve yapılan başvuruların takipçisi olup sorunların çözümünü sağlamak yolunda adım atılması için çaba göstereceğiz. 
Seçim çalışması kapsamında yaptığımız ziyaretlerimizde şahsıma ve çalışma ekibimize ilgileri ve teveccühlerinden dolayı Tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Odanın gücünü her zaman esnaflar için kullanacak bir adayın seçilmesi temennisinde bulunan Evsen, "Seçim sürecini yaşadığımız bugünlerde, ilimizde faaliyetlerine devam eden tüm meslektaşlarımızdan ricam, 7/24 sizlerin yanında olacak, her zaman odanın gücünü sizlerin güçlenmesi için kullanacak ekibimize seçimde destek olmalarıdır. İnşallah sizlerin desteğiyle, birlikte güzel günlere diyerek bu güzel seçim sürecini zaferle taçlandıracağız. Tüm meslektaşlarımızı saygıyla selamlıyorum" dedi.