Engel Tanımayan Başkan Herkese Örnek Oldu

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ Engelliler Komisyonu Başkanı Engin Kırçıl geçtiğimiz Perşembe günü Ankara'da düzenlenen eylem için yollara düştü.

Engel Tanımayan Başkan Herkese Örnek Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplu Sözleşme görüşmeleri kapsamında hükümetin teklif ettiği maaş zam oranını yetersiz bulan Memur-Sen, tüm ülke genelinde eylem kararı almıştı. Türkiye'nin 81 ilinden Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen teşkilatı üyeleri 19 Ağustos Perşembe günü saat 18.00'da Ankara'daki mitinge katılmak için yollara düştüler. Elazığ Memur-Sen teşkilatı da yaklaşık 200 kişilik bir ekip ile 19 Ağustos Perşembe günü sabah 5'de Elazığ'dan yola çıktı.

Kafilede dikkat çeken bir isim vardı. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ Engelliler Komisyonu Başkanı Engin Kırçıl. Çocuklukta yanlış aşı sonucu ayaklarında oluşan kısmi felç nedeniyle yürümekte zorlanan Engin Kırçıl buna rağmen teşkilatını ve arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Özverisiyle ve kararlılığı ile alandaki 15 bin kişiyi kendisine hayran bırakan Kırçıl, sosyal medyadaki yüzbinlerce kişiye de örnek oldu ve yapılan paylaşımlar etkileşim rekoru kırdı. Engelin bedende değil düşüncede olduğunu bir kez daha ıspatlayan Engin Kırçıl'ı azmi ve mücadelesi nedeniyle takdir topladı.

Engel Tanımayan Başkan Herkese Örnek Oldu