ELYSIUM Park AVM Açıldı

Hüseyin KABUKÇU / Elazığ'ın ve bölgenin yeni cazibe merkezi Elysium Park AVM'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

ELYSIUM Park AVM Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış programına Elazığ Vali Vekili Abdulkerem Abbasoğlu, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Ak Parti 23 ve 26. Dönem milletvekiLİ Tahir Öztürk, Elazığ eski belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu, Tetiş Yapı Yönetim Kurulu Başkanları Yılmaz Tetik ile Mustafa Tetik, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Okunan dualar ve kesilen kurdele ile resmi açılışı gerçekleşen Elysium Park AVM’de davetliler mağazaları gezdiler ve esnaflara hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

160 MAĞAZA HİZMET VERECEK
Elazığ’a güzide bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Elysium Park AVM Müdürü Barbaros Tuluç, "Tetiş Yapı bünyesindeki ELYSIUM Park AVM 32 dönüm arazi üzerine 220 Bin m2'lik kapalı alanı olan bir alışveriş merkezi. AVM'de toplamda 160 mağaza hizmet verecek. Elazığlıların iyi vakit geçirebilecekleri bir alışveriş merkezi. Burada her şeyden önce insanların kendi açısından aradıklarını bulabilmeleri ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir AVM. Elazığ ekonomisine katma değer katacak ELYSIUM Park AVM'nin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

BULUT: “YÜKSEK BİR VİZYONLA YAPILMIŞ”
Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, konuşmasında, "ELYSIUM Park AVM'nin 15-20 gün önce son halini görmüştük. Güzel olacağını tahmin ediyorduk ama bu kadarda güzel olacağını tahmin etmemiştik. Standardı yüksek tesisler açıldığında bulunduğu şehrin de standardını üste çekiyor. Bu AVM de bunlardan bir tanesi. Dışarıdan misafir alabilecek, konuk ağırlayabilecek düzeyde yapılmış bir AVM. Alışveriş merkezleri çok önemli. AVM'ler sadece satış yapılan yerler değil, aynı zamanda sanayiyi, sanayiciyi destekleyen yerler olduğunu düşünüyorum. Ben özellikle çok büyük bir yükün altına girmiş olan yatırımcılarımızı tebrik ediyorum. Sayın Yılmaz Tetik, Mustafa Tetik, Semih Işıkver kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Yüksek bir vizyonla yapılmış, çok iyi çalışılmış, girdiğinizde de kendinizi ferah hissettiğiniz bir tesis olmuş. Bu konfor eminim ki Elazığ'ın yaşam konforuna da yansıyacaktır. Elazığ da aynı şekilde bu işten istifade edecektir” ifadelerini kullandı.

BALIK: “ÖNEMLİ BİR YATIRIM”
Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ise, "Türkiye çeşitli sıkıntılardan geçerken özellikle bütün dünya pandeminin yarattığı sıkıntılardan geçerken Elazığ'da bu kadar güzel bir mekânın açılması hepimiz için çok önemli. Burası şuanda 1250 kişi istihdam ediyor. Yeni mağazalarla birlikte ve yüklenicilerle birlikte 1500 kişi ve sonunda 6 binin üzerinde kişi burada istihdam edilecek. Hakikaten çok büyük bir rakam. Burada önemli olan şeylerden biri de pek çok mağaza yeni konseptleriyle buradalar. Beraberinde yerel firmalarımız da var. Hakikaten önemli bir yatırım. Elazığ’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

ELYSIUM Park AVM Açıldı
ELYSIUM Park AVM Açıldı