Elaziz Belediyespor siftah yaptı

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Alibeyköyspor karşısında ligdeki ilk puanını aldı

Elaziz Belediyespor siftah yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, ikinci hafta maçında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Alibeyköyspor ile karşılaştı.

Sezona Kemerspor 2003 karşısında aldığı mağlubiyetle başlatan Alaattin Tutaş’ın talebeleri, ikinci hafta maçına büyük değişikliklerle başladı.

8 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Alibeyköy Stadı’nda oynanan ve Kastamonu Bölgesi C Klasman Hakemi Emre Kaan Çalışkan’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Engin Olgun, Enver Abdullah Filiz, Eren Can Özçelik, Osman Bodur, Ferhat Canlı, Nihat Apaydın, Mustafa Soytaş, Ertuğrul Köktürk, Ali Akburç, Cenk Cengiz ve Serdar Karaduman onbiriyle çıktı.

İlk yarıda her iki takım da gol yollarında etkisiz kalınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gittiler.

İkinci yarıda temsilcimiz gol bulabilme adına rakip yarı sahada etkili olmaya çalışırken, her iki takımın yaptığı hamleler ve gol yollarındaki etkinliği eksik kaldı. 90 dakika sonunda gol sesi çıkmadı ve zorlu mücadele 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Ligdeki ilk puanını alan temsilcimiz, gelecek hafta evinde Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek.

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz hafta içinde ise Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Diyarbekirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.