Elazığspor'da moraller yüksek

TFF 3. Lig 1. Grup'ta küme düşme hattından bir an önce çıkmanın hesaplarını yapan ve son 2 haftada aldığı galibiyetlerle umutlarını yeşerten Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da, Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıkları moralli sürüyor

Elazığspor'da moraller yüksek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Sancaktepe FK ve Kahta 02 Spor maçlarından aldığı 6 puanla geleceğe daha umutlu bakan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, 27. Haftada iç sahada oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıkları moralli sürüyor.
TUTAŞ: “TÜM MAÇLARA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”
Üst üste alınan 2 galibiyetin takımın moralini yerine getirdiğini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Federasyonumuzun aldığı erteleme kararına saygılıyız. Bu karar doğrultusunda futbolcularımızda dinlenme fırsatı buldu. Eksiklerimizi görme adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Haftasonu Nevşehir Belediyespor maçına tam kadro çıkacağız inşallah. Takımımızda Cafer Tosun sakat, Zeki Korkmaz kart cezalısı. Eksik futbolcularımızın yokluğunu tabiki hissediyoruz ama yerlerine oynayan arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyor. Herkesin kalbi temiz. Herkes takımı yukarılara taşımak için mücadele ediyor. Tüm maçlara galibiyet için çıkacağız ve takımımızı üstlere taşımanın mücadelesini vereceğiz” dedi.

ÇAYIR: “BU İŞİ BİTİRECEĞİZ”
Kulüp Başkanı Serkan Çayır açıklamasında, “2’de 2 yaptığımız için çok mutluyuz. Nevşehir Belediyespor maçına da arkadaşlarımız iyi hazırlanıyor. İnşallah iç sahadan Nevşehir ve Erbaa maçlarını alıp deplasmanda Hendekspor maçını alarak bu işi bitireceğiz. Taraftarlarımız inşallah Erbaaspor maçıyla tribüne dönecek. Onların desteğine ihtiyacımız var bundan sonra ceza almazlar inşallah. Bu sene ligde kalıp, seneye ait olduğumuz liglere döneceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR: “BU TAKIM KESİNLİKLE DÜŞMEYECEK”
Çok büyük bir camiaya geldiklerinin bilincinde oldukları ifade eden Feyzullah Şahin Güneş, “Çok iyi oynamamıza rağmen çok büyük şanssızlıklar, hakem hataları bizleri demoralize etti. Bu hafta hakem hataları da olmasına rağmen sahadan 3 puanla ayrıldık. Futbolcular olarak herkese teşekkür ederiz. Önümüzde 8 maç var ve bu takım kesinlikle düşmeyecek. Canla başla çalışıyoruz. Bir savaşımız var ortada. Biz siz yok artık bütünüz artık. En iyi topu biz oynuyoruz” şeklinde konuştu.
Kaleci Yiğit Kafkasyalı açıklamasında, “İyi bir maç oynadık Kahta karşısında. Taraftarımız bize özgüven aşıladı Kahta’da. Elazığspor’u daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Bu serinin devamını istiyoruz. Şu kötü yerlerden inşallah bi an önce çıkacağız” dedi.
Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz diyen takımın ön liberosu Yağızcan Erdem ise, “İnşallah bu aile ortamının hakkını verip takımı hak ettiği yerlere bir an önce çıkaracağız. Camiamızla bu işi başarmak istiyoruz” diye konuştu.

Elazığspor'da moraller yüksek
Elazığspor'da moraller yüksek
Elazığspor'da moraller yüksek
Elazığspor'da moraller yüksek