Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı

Birçok bakanlık ve kurumlarda bakan yardımcılığı, genel müdür ve üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimizin varlığı ile gurur duyuyoruz. Ancak bugüne kadar bazı bürokratlarımızın şehrimize herhangi bir katkılarının olmamasından da yakınıyoruz. bu konuda ilk ezber bozan bürokratımız ise TEDAŞ Genel Müdürü Hemşerimiz Ömer Sami Yapıcı oldu.

Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra KABUKÇU/ İlimizden yetişen ve bugün kadar birçok önemli bakanlık, kamu kurumlarının üst düzey yöneticiliğinde görev alan hemşerilerimizle ilgili sayısız haberler yapıldı.

“Hemşerimize önemli görev” başlığıyla yapılan yüzlerce haberden sonra aynı bürokratın görevden alınması haberine kadar geçen süre içerisinde hemşerimizin ilimize herhangi bir hizmeti ve katkısı olmadı.

BAKAN YARDIMCILARIMIZ OLDU AMA…
Geçmişten bugüne birçok bakanlıklarda bakan yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunan hemşerilerimiz, ilimize sık sık gelip toplantı ve ziyaretler yapmalarına rağmen, şehrin bilinen ve yıllardan beri devam eden sorunların çözümlerine yönelik bir katkı sunmadıkları gibi kendi bakanlıklarıyla ilgili de gözle görülür ve şehrin ekonomisine katkı sağlayacak herhangi bir projeyi hayata geçiremediler. 

ÇOK GENEL MÜDÜRÜMÜZ OLDU ELAZIĞ’I UNUTAN
Geçmişten bugüne birçok bakanlık ve kamu kurumunda Genel Müdürlük yapan hemşerilerimiz de oldu ancak bu isimlerin de şehre somut bir katkı ve hizmetleri, olmadı. Genel müdürlük görevinin yoğunluğu ve projelerine yoğunlaşan hemşerilerimiz genelde kendi illeri yerine farklı illere yoğunlaştılar.

Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı

TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ YAPICI, FARKI   
İlimizden yetişip önemli görevlerde bulunmakla birlikte şehrine hizmeti ihmal etmeyen üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimiz de var. Bunlardan biri de TEDAŞ Genel Müdürü hemşerimiz Ömer Sami Yapıcı. Geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek  ziyaretlerde bulunan Yapıcı, ilimizin turizmine katkı sağlayacak mekânların aydınlatılması konusunda girişimlerde bulundu.

Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı

TARİHİ PALU KÖPRÜSÜ AYDINLATILIYOR 
Kültür ve Turizm Bakanlığının “Kültür Portalı” üzerinden “Tarihin Tanıkları Köprüler” başlığı ile tüm dünyaya tanıtılan ve Türkiye’nin en görkemli 13 köprüsü arasında bulunan Tarihi Palu Köprüsü, Palu Kaymakamlığının girişimleri ve TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı’nın destekleri ile ışıklandırılıyor.

Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı

AKSA SPONSOR OLDU
 Karayolları Genel Müdürlüğü ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan alınan izinler sonrası Murat Nehri üzerinde kurulu ilk köprü olma özelliğini taşıyan ve bölgenin en önemli tarihi eserleri arasında yer alan Tarihi Palu Köprüsü, AKSA Doğalgaz A.Ş. Sponsorluğunda mimari ışıklandırma çalışmaları başladı.

Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı

DİĞER BÜROKRATLARA ÖRNEK OLMALI   
TEDAŞ Genel Müdürü hemşerimiz Ömer Sami Yapıcı’nın kendi şehrine hizmeti gündemine alması ve AKSA yetkilileri ile görüşerek tarihi Palu köprüsünü aydınlatılması çalışmasının başlatılmasının diğer üst düzey görevlerde bulunan hemşerilerimize de örnek olması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, önemli görevlerdeyken şehrini unutmayan Elazığlı bürokratları, Elazığlıların da unutmayacağını ifade ettiler.

Elazığlı Bürokrat Böyle Olmalı