Elazığ, Refaha Erecek

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yerel seçimlere sayılı günler kala her kesimden vatandaşı ziyaret ederek hem projelerini anlatıyor hem de sorunların çözümü için öneriler sunuyor. Septioğlu'nun 10 ana başlık halinde ve 48 alt başlıktan oluşan projeleri,  başta kentsel dönüşüm, ulaşım ve trafik sorunu olmak üzere birçok farklı alanı kapsıyor. 

Elazığ, Refaha Erecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu,  esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşlar ile sohbet ederek hem projelerini anlatıyor hem de sorunları dinliyor.

Elazığ, Refaha Erecek

SEPTİOĞLU’NDAN SAHA ZİYARETLERİ 

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Başkan Adayı Septioğlu toplumun tüm kesimleri tarafından samimi muhabbetle ağırlanıyor. Kapı kapı, sokak sokak, ev ev gezerek her kesimden insanı ziyaret eden Septioğlu, başkan seçildiği zaman hayata geçireceği projeleri anlatırken, bir taraftan da vatandaşların sorunları dinleyerek çözüm önerileri sunuyor.

Elazığ, Refaha Erecek

ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ 

Septioğlu,“31 Mart’ta Elazığ’ın desteğiyle göreve gelir gelmez şehrimizin ulaşım noktasındaki sorunlarının çözümüne yönelik hazırladığımız Zübeyde Hanım Caddesinin trafik yoğunluğunu azaltacak alternatif yeni cadde başta olmak üzere yeni yol güzergâhları, Sürsürü ve Cezaevi Kavşağı geçitlerine alt ve üst geçitler, Hazardağlı Kavşağı, Tofaş Kavşağı, Eski Sebze Hali Kavşağı ve Yeşilkent Kavşağı alt geçit, yonca tipi kavşak ve katlı kavşak düzenlemeleri, Batı İmar Yolu, yer altı ve yer üstü katlı otopark projelerimizle bu şehrin ulaşım problemlerine çözüm oluşturacağız.” diye konuştu.

Elazığ, Refaha Erecek

31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde Elazığ’ın altyapı ve üst yapı sorunlarını hızlı bir şekilde gidereceklerini söyleyen Faruk Septioğlu, vatandaşlardan destek istiyor. 

 “ELAZIĞ’IN DEĞİŞİME HAZIR OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Septioğlu bu kez beraberindeki heyet ile birlikte Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Esnaflara seçimlerden zaferle çıkmaları halinde gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Başkan Adayı Septioğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve beraberindeki heyet daha sonrasın Salıbaba Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. 
Ülkenin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Faruk Septioğlu, Türkiye’de ve Elazığ’da değişimin bir şart olduğunu kaydetti.

Elazığ, Refaha Erecek

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ BU ŞEHRE KAZANDIRACAĞIZ”

Sosyal belediyecilik çalışmalarının da önemine değinen Başkan Adayı Septioğlu, “Toplumda yardımlaşma dayanışma gereklidir. Ama bunu edeple, incitmeden yapmak lazım. Yeni dönemde inşallah Milli Görüş belediyeciliğiyle aziz şehrimize ve insanımıza hizmeti getireceğiz. Sosyal belediyecilik çalışmalarımızla insanımızın refahına katkı sağlayacağız. Gelir düzeyi düşük yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza refah kart ile destek olacağız. Emekli aylığından başka geliri olmayan ve kirada oturan yaşlılarımıza kira desteği vereceğiz. Kuracağımız aşeviyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştıracağız. 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS 

Üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi gençlerimize burs vereceklerini ifade eden Septioğlu, “Şehir dışında üniversite eğitimi alan gençlerimize ailelerini ziyaret etmeleri için yılda iki kez otobüs biletini biz vereceğiz. Yuva kuracak ama maddi sıkıntı yaşayan öksüz ve yetim kardeşlerimize 50 bin TL çeyiz desteği vereceğiz. Gelir düzeyi düşük ailelerimizin çocuklarına beslenme desteği vereceğiz. Kısaca edep çizgisinden şaşmadan, insanımızın ihtiyaçlarını önceleyerek hazırladığımız sosyal belediyecilik çalışmalarıyla bu şehrin kardeşlik ve dayanışma kültürünü yeniden hak ettiği düzeye taşıyacağız. Lafla yürütülen değil gerçek anlamda sosyal belediyeciliği bu şehre kazandıracağız. Nasıl yapacağız biliyor musun? Bu şehirde israfı sonlandırarak, şatafatı terk ederek, bu şehrin bize emanet ettiği her kuruşu sadece bu şehir için kullanarak yapacağız.” ifadelerini kullandı. 

Elazığ, Refaha Erecek

TRAFİK YOĞUNLUĞUNU KAVŞAKLARLA ÇÖZECEĞİZ

Başkan Adayı Septioğlu, “Maalesef şehrimizin sorunları karşımızda duruyor. Vatandaş dertli, sıkıntılı ve ama bu şehirde hala her şey çok iyiymiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Bakınız şehrimizin giriş kapısı olan Malatya Caddesi’nde sabah ve akşam saatlerinde trafikte ciddi bir yoğunluk ve sıkıntı oluşuyor. Yıllardır hala bu soruna el atılmadı. Biz ne diyoruz buraya Yonca Kavşak yapacağız ve bu sorunu uzun yıllar unutacağız.”

Elazığ, Refaha Erecek

ALTERNATİF YOLLAR AÇILACAK

 Göreve gelir gelmez şehrin ulaşım noktasındaki sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları olduklarını dile getiren Septioğlu; “Zübeyde Hanım Caddesinin trafik yoğunluğunu azaltacak alternatif yeni cadde başta olmak üzere yeni yol güzergahları, Sürsürü ve Cezaevi Kavşağı geçitlerine alt ve üst geçitler, Hazardağlı Kavşağı, Tofaş Kavşağı, Eski Sebze Hali Kavşağı ve Yeşilkent Kavşağı alt geçit, yonca tipi kavşak ve katlı kavşak düzenlemeleri, Batı İmar Yolu, yer altı ve yer üstü katlı otopark projelerimizle bu şehrin ulaşım problemlerine çözüm oluşturacağız.” diye konuştu.

 “ELAZIĞ BİZİMLE REFAHA ERECEK”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam etti. Ziyaretleri sırasında konuşan Septioğlu, artık vakit geldi, değişimi Elazığ’dan başlatıyoruz dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Septioğlu bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum çalışanları ile bir araya geldi.

FİLİSTİN KONUSUNDA SOMUT ADIMLAR ATILMALI

Ziyaretleri sırasında İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayan Septioğlu, İsrail ile mücadele noktasında daha somut adımlar atılması gerektiğini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, kurum ziyaretlerinin ardından esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Emeklilerin zor günlerden geçtiğini söyleyen Septioğlu, Yeniden Refah Partisi ile Türkiye’nin refaha kavuşacağını kaydetti.

ALT VE ÜST YAPI SORUNLARI KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve beraberindeki heyet son olarak Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları dinledi.
31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde Elazığ’ın altyapı ve üst yapı sorunlarını hızlı bir şekilde gidereceklerini söyleyen Faruk Septioğlu, vatandaşlardan destek istedi.