Elazığ'ın kupada takımı kalmadı!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK, Iğdır FK ile Ankara'da karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma bölümü golsüz eşitlikle sona eren maç penaltı vuruşlarıyla sona erdi

Elazığ'ın kupada takımı kalmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığ Karakoçan FK, 120 dakikası golsüz eşitlikle biten maçta Iğdır FK’ya 4-3 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. Dün saat 14.00’te Osmanlı Stadı’nda oynanan ve Diyarbakır Bölgesi B Klasman Hakemi Selim Özen’in düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ali Karataş, Ömer Faruk, Yunus Can, Fatih Kızılay, Sezer, Ahmet Can, Ahmet Fatih, Zülfücan, Ömer, Furkan Yiğit ve Rasim Ertan onbiriyle başladı. Kontrollü geçen ilk yarıdan gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle girdi.
İkinci yarıda da her iki takım gol yollarında bir türlü sonuca ulaşamayınca 90 dakika 0-0’lık eşitlikle tamamlandı ve maç uzatmaya gitti. Kıran kırana geçen uzatma bölümünde de gol sesi çıkmadı ve 0-0’lık eşitlikle penaltı vuruşlarına geçildi.

PENALTILAR
Penaltı vuruşlarına Elazığ Karakoçan başladı. Seri penaltı vuruşlarında Elazığ Karakoçan’da Furkan Yiğit, Fatih Kızılay ve Ömer Buğdaycı penaltı vuruşunu kaçırırken, rakipten de2 futbolcu penaltıda sonradan oyuna dahil olan kaleci Duhan Çağlar Akdağ’ı geçemedi. Penaltı vuruşlarını 4-3 kazanan Iğdır FK Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tura yükselirken, Elazığ Karakoçan kupa serüvenine 2. turda veda etti. Böylelikle Elazığ’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda temsilcisi kalmamış oldu.