Elazığ'ın dijital gazetesi 'Hakimiyet' artık nabız ve dijitalbasın'da

Elazığ'ın köklü gazetelerinden olan Hakimiyet Gazetesi dijital platformlar üzerinden de takipçilerine ulaşıyor ve dijital çağa ayak uyduruyor.

Elazığ'ın dijital gazetesi 'Hakimiyet' artık nabız ve dijitalbasın'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın köklü gazetelerinden olan Hakimiyet Gazetesi dijital platformlar üzerinden de takipçilerine ulaşıyor ve dijital çağa ayak uyduruyor. Elazığ’da hem basılı gazetesiyle hem de wwww.elazighakimiyethaber.com üzerinden yayıncılık faaliyetlerini yürüten Hakimiyet, dijital platformlar üzerinde de okuyucularına ulaşıyor. Youtube, instagram, twitter, facebook, telegram, whatsapp gibi uygulamaları etkin bir şekilde kullanarak hem şehrimizdeki okuyucalara hem de yurtiçi ve yurtdışında yaşayan Elazığlılara ulaşan Hakimiyet, artık hem milyonlarca kişinin indirdiği haber uygulaması ‘Nabız’ da hem de yeni nesil gazetecilik mecrası olarak adlandırılan dijitalbasın.com’da.

Hakimiyet Gazetesi okurlarına en etkili hizmeti sunabilmek, elazığ haberlerini, elazığ son dakika gelişmeleri ve Elazığ gündemini en etkili şekilde aktarabilmek adına her platformda yer almaya ve dijital çağa ayak uydurarak ilin ötesinde özgün içerikleriyle tüm platformlarda yer almaya devam edecek. 
 

Nabız uygulaması üzerinden arama alanına 'Elazığ Hakimiyet' yazarak son dakika gelişmelerine anında ulaşabilir ve dijitalbasın.com'dan gazetemize abone olarak Elazığ gündemine ilişkin tüm detaylara anında ulaşabilirsiniz.

Ayrıca;

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCxSG4RS4sy_HGEIX_vxNhiA 

Twitter: twitter.com/elazighakimiyet

Facebook: facebook.com/Hakimiyetelazig

Instagram: instagram.com/elazighakimiyethaber23

Telegram: t.me/elazighakimiyethaber

Sosyal medya uygulamalarından bizi takip edebilirsiniz.

Elazığ'ın dijital gazetesi 'Hakimiyet' artık nabız ve dijitalbasın'da