Elazığ'da hayırseverler Gayrimenkul ve Nakit Bağışında Bulundu

Ülkemiz ile beraber dünyanın her köşesine çok çeşitli hizmetler götüren Türkiye Diyanet Vakfı'na vatandaşların gönüllü bağışları devam ediyor.

Elazığ'da hayırseverler Gayrimenkul ve Nakit Bağışında Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu bağışlardan biri daha  Elazığ’da yapıldı. Hayırsever vatandaş  Yasemin Bay gayrimenkulünü Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlarken, Sait Mahmut Özdoğan ise depremde yıkılan Beyzade Efendi Camii inşaatı için 30 Bin TL nakit yardımında bulundu.

Resmi işlemlerin ardından hayırseverleri kabul eden İl Müftüsü  Selami Aydın hayırsever vatandaşlara Teşekkür Belgesi ve Plaketlerini takdim ederek, Kur’an-ı Kerim hediye etti.

TDV Elazığ Şubesi Başkanı ve İl Müftüsü Selami Aydın makamında ağırladığı Yasemin Bay ve Sait Mahmut Özdoğan’ın hayırlarının kabulü temennisinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın TDV aracılığı ile çok büyük hizmetler yürüttüğüne değinen Müftü Aydın, vatandaşların  güven duyarak bağışladığı her türlü hayrı en faydalı şekilde değerlendirmek için gayret gösterdiklerini belirtti.

Müftü Aydın bağışlar sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Diyanet Vakfı hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını ihtiyaçları gözeterek en verimli şekilde din hizmetlerinde kullanarak vatandaşlarımızın istifadesine sunmaktadır. Dinimiz bizlere hayır işlerinde harcanan malın azalmadığını öğretmektedir. Rabbimizin Hadid Suresi'nde açıkça bildirdiği üzere; 'Kim Allah’a güzel bir borç verirse, Allah bunu fazlasıyla öder. Ayrıca ona pek değerli bir ödül de vardır.' Hayır işinde verilen de yapılan da ahiret için yatırımdır. Biz Müslümanlar dinimizden öğrendiğimiz şekilde malımızı Allah yolunda iyilik için kullanmalıyız. Yasemin Hanım ve Sait Mahmut Özdoğan beyefendiye bağışları için çok teşekkür ediyorum. Rabbim hayırseverlerin sayısını arttırsın"dedi.