Elazığ'a müjde: Çok net karar vermiş 2 firma var!

Özel Haber: Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği üyesi 19 büyük tekstil firmasının yarın Elazığ'da ağırlanacağını ve 2 firmanın çok net karar verdiğini Hakimiyet'e açıkladı.

Elazığ'a müjde: Çok net karar vermiş 2 firma var!

Elazığ TSO ve Asilhan Arslan’ın girişimleriyle şehrimiz yeni yatırımlara kavuşuyor. Bugün Elazığ’a gelen Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği üyesi 19 büyük tekstil firması yarın ilimizde saha ziyaretleri, toplantılar ve görüşmeler yapacak. Elazığ Valiliği’nin öncülük edeceği bir toplantı da düzenlenecek. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, yarın yoğun bir çalışma yürütüleceğini, 2 büyük tekstil firmasının Elazığ’a yatırım yapmak adına çok net karar verdiğini, sürecin hızlı bir şekilde yürütülmesi için gereken her şeyin yapılacağını açıkladı. 

ELAZIĞ’A YENİ YATIRIMLAR GELİYOR
Yarın yapılacak çalışma ve toplantılarla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Valiliği’nin öncülük edeceği ve Fırat Kalkınma Ajansı ile 19 büyük tekstil firmasının katılacağı toplantıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Bugün Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’ni ağırlıyoruz Elazığ’da. Yarın birçok görüşmemiz, saha ziyaretlerimiz, toplantılarımız olacak. Valiliğimiz toplantıya başkanlık edecek. Fırat Kalkınma Ajansı ile birlikte 19 büyük tekstil firmasını yarın Elazığ’da ağırlıyoruz. Çok net karar vermiş iki firma var. Onlarla birlikte detayları konuşacağız. Umut ediyorum arsa tahsislerini yapıp hızlı bir şekilde yatırıma başlamalarını sağlama noktasına geleceğiz, böyle bir öngörümüz var. Yarın çok yoğun bir mesaimiz var.”