Eğlencede Kalmasın

İllerin tanıtımında ve ekonomik olarak kalkınmasında festival ve fuarların önemli bir rolü var.

Eğlencede Kalmasın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizde geçen yıl pandemi dolayısıyla yapılmadığı için ara verilen Salçalı Köfte Festivali’nin üçüncüsü önümüzdeki günlerde yapılacak.

Öğrenci kenti olmamız ve lezzetiyle damak tadımız olma konumuna yükselen salçalı köftemizin tanıtımının yapılması ve bunun ekonomimize kazandırılmasına öncülük eden festivalin eğlence ve konser boyutu da elbette önemli.

Ülkemizin saygın sanatçılarının sahne alacağı festivalde köfteci esnaflarımıza büyük görev düşüyor.

Öncelikle festival aracılığı ile bu değerimizin ülkemiz ve tüm dünyaya tanıtmak amacıyla kendilerini yenilemeleri, klasik lezzet ve sunum teknikleriyle birlikte ilgi çeken ve farkındalık oluşturacak şekilde yeni açılımlar getirilmesi lazım.

Örnek olarak özel olarak imal edilmiş kocaman bir salçalı ekmek figürü ulusal medyanın ilgisini çekebilir. Yine salçalı köfteyi farklı tarz ve ilgi çeken hareketlerle hazırlayan bir esnafımızın görüntüleri ulusal medyaya servis edilebilir.

Yine festival amacıyla ilimize gelen sanatçıların salçalı köfte figürünü öne çıkaracak açılım ve görseller dikkatlere sunulabilir.

Yine festival alanında yapılacak ilginç yarışmalar da salçalı köftemizin markalaşma sürecine katkıda bulunabilir.

Projeci kimliği, mesleki saygınlığı ve başarılarıyla öne çıkan Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve ekibinin bu konularda da çalışmalar yapacağına inanıyor kendilerine kolaylıklar diliyoruz.