Dualarımız Vanspor'la!

Elazığspor, yarın Mamak FK ile evinde karşılaşacak. Elazığ'dan çok gözler Kastamonuspor – Vanspor FK maçında olacak

Dualarımız Vanspor'la!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 36. Haftası’nda temsilcimiz TY Elazığspor, sahasında Mamak FK ile karşılaşacak. Küme düşmesi kesinleşen rakibi karşısında sürpriz yaşamak istemeyen Bordo-Beyazlılar’ın gözü kulağı Kastamonuspor – Vanspor FK maçında olacak. Elazığspor’un kümede kalma yolunda Mamak FK maçını mutlak kazanması, Vanspor FK’nın ise Kastamonuspor karşısında en az 1 puan alması gerekiyor. Aksi durumlarda Elazığspor’un küme düşmesi resmileşmiş olacak.

EKSİKLER DÖNDÜ
Bodrumspor maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen ve 1 maçlık cezalarını Kırşehir Belediyespor maçıyla tamamlayan Cengizhan Akgün, Görkem Yağcı ve Selim Enes Özeren yeniden forma giyebilecek. Sakatlıklarından dolayı Kırşehir Belediyespor maçı kadrosunda yer almayan Yiğitcan Erdoğan, Muhammet İldiz ve Hebat Alan’ın çok büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda bu maçta forma giymeleri bekleniyor.  Kırşehir Belediyespor maçında gördüğü ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan Ömer Faruk Aydemir haricinde Mamak FK maçında eksik oyuncu bulunmuyor
Öte yandan temsilcimizde Eren Çinkılınç, Kadir Bekmezci, Salih Polatdemir ve İzzet Topatar ise Mamak FK maçına ceza sınırında çıkacaklar.

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Direktör Cafer Aydın’ın maçta; İbrahim, Eren, Yiğitcan, Muhammed Düzgüner, Hebat, Kadir B., Kadir T., Cengizhan, Muhammed, Yusuf Ensar ve Görkem onbirine şans vermesi bekleniyor. 28 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’te başlayacak olan maça Doğukent Stadı ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 29 puanla 18., Mamak FK ise 24 puanla 19. Durumda.