Dr. Devlet Bahçeli 18 Mart'ta Elazığ'a Geliyor !

MHP Genel Başkanı Dr

Dr. Devlet Bahçeli 18 Mart'ta Elazığ'a Geliyor !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ 9 ilde gerçekleştireceği referandum mitinglerinin ilkini Elazığ’da yapacak. MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan DEMİR bir basın toplantısı düzenleyerek partisinin düzenleyeceği 13 Mart siyasi bilgilendirme toplantısı ve 18 Mart’ta yapılacak olan miting ile ilgili bilgiler verdi.

DEMİR “İlimizde ise 11 Mart Cumartesi günü 13.30’da Belediye Kültür ve Kongre Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcımız ve Mersin Milletvekilimiz Oktay ÖZTÜRK, MYK Üyemiz ve İstanbul Milletvekilimiz İsmail Faruk AKSU ve MYK Üyemiz Adem ÖZBAY katılımlarıyla genişletilmiş siyasi bilgilendirme toplantısı yapacağız.
MHP olarak referandum nedeniyle  ilk mitingimizi ise 18 Mart’ta Elazığ İstasyon Meydanı’nda yapılacaktır.
MHP’nin ilk mitinginin Elazığ’da başlatılması şehrimiz ve teşkilatımız adına bizi onurlandırmıştır” dedi.

Yapacakları mitingi muhteşem bir şekilde gerçekleştirip kutlu yürüyüşün meşalesini Elazığ’da Çanakkale zaferimizin 102. yıl dönümünde Çanakkale ruhuyla tutuşturup Türk Milletinin geleceğine ışık tutmasına vesile olacaklarını dile getiren DEMİR ” 18 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da Elazığ İstasyon Meydanı’ndaki Genel Başkanımızın katılımı ile yapılacak olan mitingimize davet ediyorum” diye konuştu.

MHP Neden ”EVET” Diyor Hemşerilerimize Anlatacağız

Elazığ Teşkilatında ilçelerin  kongre süreci devam etmekte olduğunu ifade eden DEMİR “ İlçeler ve beldeler heyetler halinde ziyaret edilip, MHP’nin neden evet dediği detaylı şekilde hemşerilerimize anlatılacaktır.
Şehir merkezinde ise mahdigere teşkilatlarımızla propaganda faaliyetleri yürütülecek, tüm mahdigerelerde bilgilendirme toplantıları tertip edilecektir.
Resmi kurum ve kuruluşlar, özel sektörde faaliyet gösteren işletmeler ise yine heyetler halinde ziyaret edilip MHP’nin neden evet dediği anlatılacaktır.
Sandık kurulları oluşturulup, bu kurullarda görev yapacak arkadaşlarımız için eğitim seminerleri düzenlenecektir.
MHP Elazığ İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanlıkları, bağlı ve yan teşkilatlar olarak Genel Başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda şehrimizde evet oylarının en yüksek oranda çıkması için elimizden geleni yapacak ve inşdigerah da Türkiye genelinde en başarılı iller arasına gireceğiz” diye kaydetti.