Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne kısa bir süre kala programlarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşku ile karşılandı. Konuşması, 'Elazığ seninle gurur duyuyor ve Büyük Başkan' sloganları ve alkışlarla kesilen Başkan Şerifoğulları 'Her alanda vizyon ve marka projelerimizle hazırız, kararlıyız. Yeni dönemde hizmet ve eser seferberliğimizi kaldığımız yerden sürdürerek gerçek belediyecilik anlayışımızı şehrimizin her köşesine yaymaya devam edeceğiz.' dedi. 

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında yoğun temaslarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ziyaretlerine devam etti.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, METEOROLOJİ 13. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Başkan Şerifoğulları, Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı Bölge Müdürü Kaya ve personele teşekkür eden Başkan Şerifoğulları, Organize Sanayi Bölgesi Cami'sinde cuma namazını eda ettikten sonra vatandaşlarla bir araya geldi. 

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, OSB’DEKİ ÜRETİM TESİSLERİNDE İŞLETME SAHİPLERİ VE ÇALIŞANLARLA BİR ARAYA GELDİ
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerini de ziyaret eden Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Elazığ'da faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine katkı sağlayan; Agâh Mobilya, Red Colour, Botan Bims, AŞSA Grup, Tan Çelik Döküm A.Ş., Samet Mobilya, SMM Tekstil, Talo Çanta, Şekerci Ahmet Efendi, Alat Tekstil, Tatarlar Pano, Aba Doğaltaş, Akdağ Grup, İSAŞ UN Fabrikaları'nda incelemelerde bulundu. Üretim ve istihdamın kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaların işletme sahipleri ve çalışanları ile de bir araya gelen Şerifoğulları, talepleri dinledi, yeni dönem için destek istedi. Başkan Şahin Şerifoğulları, Akdağ Grup’ta çalışan işçilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Şerifoğulları; “Emeğin ve alın terinin sahibi işçi kardeşlerimizle iftar sofrasının bereketini paylaştık. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.” dedi.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
VATANDAŞLAR, “ELAZIĞ SENİNLE GURUR DUYUYOR” SLOGANLARI İLE SEVGİ SELİ OLUŞTURDU
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, mahalle buluşmalarını sürdürerek vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor. Bu kapsamda Doğukent Mahallesi'ndeki Beyazgül Sitesi'nde mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Şerifoğulları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşku ile karşılandı. “Elazığ seninle gurur duyuyor.” sloganları ile sevgi seli oluşturan vatandaşlar, 5 yıllık görev sürecinde Doğukent Mahallesi’ne önemli yatırımların kazandırılmasını sağlayan Başkan Şerifoğulları’na yeni dönemde desteklerinin artarak süreceğini dile getirdi. 

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “DOĞUKENTLİLER BAŞKANINI YALNIZ BIRAKMADI”
Programda konuşan AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Doğukentliler bugün Başkanını yalnız bırakmadı. Bu, hava koşullarına rağmen burayı tıklım tıklım dolduran Doğukent Mahalle sakinlerinin kararını verdiğini ve Başkanının yanında olduğunu gösteriyor.” dedi.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
İL BAŞKANI YILDIRIM; “ŞAHİN BAŞKANIN, DOĞUKENT MAHALLESİ’NE ÇOK CİDDİ KATKILARI OLDU”
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Bu mahalleye değerli Başkanımızın çok ciddi katkıları oldu. Yeni dönemde de kendileri bu hizmetlerine devam edecekler inşallah. 31 Mart’a kısa bir süre kaldı. İnşallah 31 Mart akşamı müjdeli haberi hep birlikte alacağız.” diye konuştu.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “ŞAHİN BAŞKAN, DOĞUKENT MAHALLESİ’NE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI”
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Doğukent Mahallesi’nin nereden nereye geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Belediye Başkanımız 5 yıllık süreç içerisinde Doğukent Mahallesi’ne önemli hizmetler yaptı. Bundan sonraki süreçte de Belediye Başkanımız mahallemize çok ciddi yatırımlar yapacak. Şahin Bey, depremler ve pandemiye rağmen 5 yıllık görev sürecinde Elazığ’a önemli yatırımlarda bulundu.” ifadesinde bulundu.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “SPOR KÖYÜ PROJEMİZİ BU YIL TAMAMLAYARAK, DOĞUKENT MAHALLEMİZE HEDİYE EDECEĞİZ”
5 yıllık görev sürelerinde Doğukent Mahallesi’ne önemli yatırımlar kazandırdıklarını dile getiren AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “AK Parti ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim yapan bir partidir. Yerel yönetimlerdeki bu dev dönüşüm, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile başladı. 2004 yılından itibaren de ülke yönetiminin büyük çoğunluğu AK Parti Belediyeciliği ile tanıştı. Bizler Cumhurbaşkanımızdan aldığımız feyz doğrultusunda 2019 yılında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizin kalkınması, dönüşümü için canla başla mücadele ettik. 2019 yılında hazırladığımız projelerin neredeyse tamamını hayata geçirmenin huzuru, gururu ve onuru ile karşınızdayız. Meydanlardan yer altı otoparklarına, altyapı ve üstyapı çalışmalarından fuar ve kongre merkezine, yeni yollardan kentsel dönüşüme, sosyal belediyeciliğe kadar her alanda hazırladığımız projelerimizi Elazığ’a kazandırdık, mahalle ayrımı gözetmeden şehrimizin her köşesine hizmet ve eser götürdük. Doğukent Mahallemizde spor yaşam merkezleri, kütüphaneler açtık, 50 dönümlük alanda şehrin en cazibe projelerinden biri olan Spor Köyü projemizin inşasına başladık. Bu yıl bu projemizi tamamlayarak Doğukent Mahallemize hediye edeceğiz. Mustafa Temizer Bulvarı'ndaki ışıklandırmaları hizmete sunduk ve başka önemli çalışmalarımız da oldu.” dedi.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE YAYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Doğukent Mahalle sakinlerinin verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Şerifoğulları; “Artık yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bugüne kadar 70 gün boyunca şehrimizin her mahallesine giderek gönüllere girdik, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Yeni dönemde dirençli bir şehir oluşturma adına şehrimizin 16 mahallesinde kentsel ve yerinde dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Tekstilkent projemizi şehrimize kazandıracağız. Battı çıktılar yaparak trafik yoğunluğuna neşter vuracağız. Orduevini kaldırarak altına bin araçlık yer altı otoparkı, üzerine de meydan ve yeşil alan yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Lisanslı Depoculuk projemizle üreticilerimize destek olacağız. Medeniyetler merkezi Harput’umuzdaki yatırım seferberliğine, yeni dönemde de devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik çalışmaları ile sizlerin yanında olacağız. Bilim ve teknolojide Elazığ Vizyonu başlığı altında çocuklarımız ve gençlerimizi de unutmayacağız. Her alanda vizyon ve marka projelerimizle hazırız, kararlıyız. Yeni dönemde hizmet ve eser seferberliğimizi kaldığımız yerden sürdürerek gerçek belediyecilik anlayışımızı şehrimizin her köşesine yaymaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇLERLE SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Av. Ömer Faruk Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Adem Şentürk ile birlikte, Doğukent Mahallesi’nde ikamet eden Burhan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği programda Mimarlık Fakültesinde eğitim gören gençlerle sahur programında buluştu.

Doğukent Mahallesi Başkan Şerifoğulları'nı Yoğun İlgi Ve Coşku İle Karşıladı