DOĞRUYA DOĞRU…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp atanmış.

DOĞRUYA DOĞRU…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Gençlik ve Spor Bakan yardımcılığı görevinin yanında Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanması kararını eleştirmiş ve Yerlikaya’nın uzmanlık gerektiren ve profesyonellik isteyen finans sektörü yerine spor ile ilgili bir kurulda görevlendirilmesinin daha doğru ve isabetli olacağı Hakimiyet’e Göre köşesinde dile getirmiştik.

Bu eleştirilerimiz karşılık bulmuş olacak ki, olimpiyat ikincisi ve Dünya ile Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine atanmış.

Doğru olan da kamuoyunda takdir gören ve vicdanları rahatlatan bu atamaya herhangi bir itirazımız olamaz. Doğruya doğru der ve önümüzü ilikleriz.

Siyasi olarak sıkıntılı günler yaşayan ve yapılan bağımsız  anketlerde de oranında belirli bir düşme gözüken, geçmişte Ak Partiye oy verdiği halde olası bir seçimde sadece yüzde 65’inin yeniden oy vereceği geri kalanın farklı partilere yöneleceği ya da kararsız kalarak sandığa gitmeyeceği sonucunun çıktığı bu günlerde, sırf birilerini mutlu etmek ve kırmamak adına yapılan atamalar, olumsuz olarak sandıklara yansıyacak ve 2023 yürüyüşünü sıkıntıya sokacaktır.