Dikkat, Nöbet Var!

Ak Parti İl Başkanlığının başlattığı ve topu biraz da milletvekillerinin kucağına attığı halkla buluşma toplantılarının üçüncüsü, cumartesi parti binasında ve saat 13.30'da yapılacak.

Dikkat, Nöbet Var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın nöbetçi vekili ise Ak Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut olacak.

Milletvekili Sermin Balık’ın mütevazı halkla buluşma toplantısına rağmen bir hafta sonra Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın oldukça yoğun, oldukça hamaset kokan ve sonrasında ülke gündeminde günlerce konuşulan beslenme tavsiyeleri içeren toplantısından sonra Milletvekili Metin Bulut’un toplantısının nasıl geçeceği merak ediliyor.

Tecrübeli siyasetçi Metin Bulut, muhtemelen kameraların salonda olduğu anda öncelikle TBMM bütçe görüşmelerinden,  hükümete yönelik döviz  kur operasyonundan başlayıp sözü kuraları çekilen deprem konutlarına getirecek ve ilimize yönelik birkaç yeni haber verecek.

Kameraların salondan çıkmasının ardından da vatandaşların sorun, problem, istek ve şikâyetlerini dinleyecek.

Bulut’un halkla görüşme toplantısından bir ülke gündemi çıkmasını beklemiyoruz. Program, planlandığı formatla başlar ve tamamlanır. Sonuçta bir halkla görüşme toplantısı da son bulur.

Bir sonraki hafta Tolga Ağar’ın katılımıyla birinci tur halk ile  görüşme toplantıları tamamlanmış olacak. İkinci tur yapılır mı ya da il başkanlığı bu toplantıları farklı bir formata taşır mı bilinmez ama sanki halkı ağırlama yerine halkta ağırlanmak daha doğru bir siyaset tarzı olacak gibi.