Değişimin Kadın Yüzü

Ak Parti, 24 Mart'ta yapacağı büyük kongre öncesi tüm kongrelerini tamamlamanın eşiğine geldi. 8 Mart Kadınlar Günü'nde, Kadın Kolları Genel kurulunu yapacak Ak Parti, bu noktada da önemli bir değişim gerçekleştirdi.

Değişimin Kadın Yüzü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan adayı olarak belirlendiğini açıkladı.

Kandemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "8 Mart Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz 6. Olağan Genel Merkez Kadın Kolları Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir Hanım adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam Hanım'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize hayırlı olsun."

İlkokulu Cağaloğlu Büyük Reşitpaşa İlkokulunda, Ortaöğretimi ise Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini ise Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Politikalar Ana bilim dalında yapan Ayşe Keşir, “Farklı İdeolojilerde Aile ve Kadın Algısı ve Bu Algının Gazete Köşe Yazılarında Ele Alınış Biçimi” konusunda araştırma projesi yapmış. 

Ayşe Keşir’in Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığına getirilmesi ile yeni bir dönemle birlikte yeni bir ruh ve heyecan olarak yorumlanıyor.

Ak Parti son üç ay içerisinde atadığı isimlerde öncelikle “davaya ne katabilir” gibi bir endişe ve beklenti var. İstanbul İl başkanlığı ile son atanan il başkanları için de aynı şeyleri düşünmek mümkün.
Ak Parti bu değişimlerin ruhunu umarız parti merkez teşkilatlarında özellikle MYK ve MKYK’da da gösterir.

Yük olan, etrafında gelişen olaylar ve yıpratıcı dedikodular ile misyona kambur olan ve halkın gözünde ve gönlünde artık çok yer etmeyen isimler umarız ve dileriz ki yerlerini “yük alan” samimi ve gayretli isimlere bırakırlar.

“Biz yoksak dava yok” diyenleri çok gördü bu memleket ve ülke. Onlarsız da yürüdü bu kervan. Asıl soru şu olmalı: “Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı kim bizim yüzümüze bakardı?” 
24 Mart, bir neslin ve kuşağın aynaya bakma ve kendi gelecekleri ve çıkarları yerine ülke ile Erdoğan’ı düşünme günü.