DAHA NE DURUYORSUNUZ?

DAHA NE DURUYORSUNUZ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde depremden kaynaklı sorunları iktidar partisi de dahil hemen herkes biliyor. Sorunları görmek ve neler olduğunu anlamak için öyle heyetlerin gelmesine, raporların yazılmasına bile gerek yok.
Halkımız nereden yıkıldı, aynı kurşunu nereden yedi, yediği kurşunun yarasını onarmak için hangi tedaviler uygulanmalı ve sonuca nasıl ulaşılmalı gibi konular artık herkesin dilinde pelesenk oldu.
Ama madem sorunlar biliniyor, madem bu sorunlar ilimizde üç gün süre ile inceleme, gözlem ve görüşme yapan CHP heyeti tarafından da raporlaştırılarak ete kemiğe büründü, madem tüm ilgili kurumlar kendilerine gelen  sorunlar ile ilgili brifing dosyaları hazırladı o zaman artık oturun bir masa etrafında başlayın tek tek  sorunları çözmeye.
CHP heyetinin raporunu değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım çok önemli bir tespitte bulunarak deprem ve diğer sorunların  birçoğunun Ankara’ya taşınmadan çözümünün Elazığ olduğunu ifade etti.
Bu önemli ve seçmene güven veren bir açıklama. Başkan Yıldırım, bu açıklamasıyla aslında bugün konuşulan ve CHP heyetinin madde madde sıraladığı sorunların birçoğunu ilimizde çözeceğinin garantisini verdi. Ak Parti yönetimi ve milletvekilleri olarak biz bu tür sorunların üstesinden kolaylıkla geliriz mesajı verdi.
Başkan Yıldırım’ın bu açıklaması işin doğrusu hemşerilerimizi  hem ferahlattı hem de umutlandırdı. Umarız pazartesi günü yapılacak kongrenin ardından tüm yetkililer ve siyasiler bir masa etrafında toplanır ve şehirde Elazığ’da kolaylıkla çözülecek sorunlar tek tek ele alınır ve çözüm bulunur. Yıldırım’ın özgüven dolu ve meseleleri “sorun” görmeyen çözümcül yaklaşımını tebrik ediyor ve tüm yetkililere “daha ne duruyorsunuz?” diyerek bugün sokakta, çarşı-pazarda dillendirilen problemlerin çözülmesini bekliyoruz.