Cennete Uğurladık

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi Azaz'de Zırhlı Araca PKK/PYD Terör Örgütü Mensuplarınca Güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan Elazığlı Hemşehrimiz Cihat Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze namazının ardından on binlerin katıldığı törenle ebedi istiratgahına uğurlandı.

Cennete Uğurladık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Kalkanı Harekât Bölgesinde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan Elazığlı Hemşehrimiz Cihat Şahin için Mevlana Camii’nde cenaze töreni düzenlenerek ebedi istirahatgahına uğurlandı.

 Fırat Kalkanı Harekâtı Bölgesinde zırhlı araca terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen füzeli saldırı sonucunda Özel Harekat Polisi Elazığlı Hemşehrimiz Cihat Şahin ile Fatih Doğan şehit olurken 2 polis de yaralanmıştı.

Polis memuru Cihat Şahin’in şehadet haberinin baba evine ulaşması ile Kırklar Mahallesi’ndeki evi bayraklarla donatılmıştı.

Şehidimiz için ilk tören Gaziantep’te yapıldı. İki çocuk babası olan 34 yaşındaki Elazığlı hemşehrimiz şehit Cihat Şahin’in naaşı memleketi Elazığ’a getirildi. 

BAKAN SOYLU ELAZIĞ’A GELDİ

Elazığlı Şehidimiz Cihat Şahin için Mevlana Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş,  Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, , 8. Kolordu Komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Siyasi Parti İl Başkanları, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, kurum müdürleri, STK temsilcileri, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HARPUT POLİS ŞEHİTLİĞİNE DEFNEDİLDİ

Kılınan  cenaze namazının ardından şehidimiz, Bakan Soylu ve törene katılan resmi yetkililer ve vatandaşlar tarafından omuzlar üzerinde ve tekbirler eşliğinde cenaze aracına taşındı.  Başta 15 Temmuz şehidi Eyüp Oğuz olmak üzere birçok polis şehidimizin bulunduğu Harput Polis Şehitliğine defnedilen şehidimiz Cihat Şahin için gözyaşları sel oldu. 

Hakimiyet Gazetesi olarak şehidimiz Cihat Şahin’e Allahtan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz.

ATİLLA’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Şehidimiz Cihat Şahin için birçok bakan, milletvekili, belediye başkanı  başsağlığı mesajı yayınlarken en anlamlı mesaj ise bir dönem Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Altındağ Kaymakamı hemşerimiz Cumali Atilla’dan geldi.

Mesajında, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde Görev Yaptığım Dönemde Koruma Ekibimde Yer Alan Hemşehrim Cihat Şahin, Azez’de Hain Teröristlerin Saldırısı Sonucu Şehit Olmuştur.

Aziz Şehidimize Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine, Yakınlarına ve Milletimize Başsağlığı ve Sabır Diliyorum..” ifadelerine yer veren Atilla’nın kendi ekibinde olan şehit polisimiz Cihat Şahin’e gösterdiği vefa dikkat çekti.