Bürokratlarımıza Projeyle Gidelim

Geçmiş yıllarda Elazığ Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten, daha sonra aynı Bakanlık bünyesinde önemli projelerin koordinasyonunda görevlendirilen, geçtiğimiz Kasım ayında ise Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne vekâleten atanan hemşehrimiz Muhammed Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bu göreve asaleten atandı.

Bürokratlarımıza Projeyle Gidelim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı 22 Nisan tarihli Resmi Gazetede yayınlanan atama yazısında şu ifadeler yer aldı: “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Ankara İl Müdürlüğü’ne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Muhammed POLAT atanmıştır.”

İlimizden yetişen değerli bürokratların hem bakanlıklarda hem de başka bürokrasi de önemli görevlere getirilmesi, ilimiz adına büyük bir kazanç. 

Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Bakanlıkla aynı binada hizmet eden dolayısıyla bakanlık projelerinin de yürütüldüğü bir merkez üs konumunda. Hemşerimiz Ankara il Müdürü göreviyle birlikte bakanlıkta yürütülen projeleri de yakından takip eden Muhammed Polat, geçmişte bakanlığa sunduğu önemli projelerle de gündeme gelmiş birikimli ve donanımlı, Ankara bürokrasisinde de sevilen ve sayılan değerli bir isim.

Bunları neden söylüyorum. İlimizle ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görev alanına giren projeleri artırmamız, bu konuda daha çok çalışıp hazırladığımız projeleri ete kemiğe büründürüp hemşerimiz Muhammed Polat’la da istişare ederek şehrimize önemli katkılar sunabiliriz.

Özellikle İpekyolu Çocuk ve Gençlik Merkezi, Bilim Sanat Merkezleri ile kurum ve okullarımızın teknoloji alanına yoğunlaşan birimlerinin bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekiyor.

Önemli mevkilerde bulunan hemşerilerimizin kendi yoğun işleri arasında Elazığ için proje üretmesini beklemeden, bizlerin bu konuda adım atması ve ciddi çalışmalarla Ankara imkân ve fırsatlarını değerlendirmek gibi bir sorumluluğumuz olmalı.

Bu vesileyle Ankara Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle atanan hemşehrimiz Muhammed Polat’a başarılar diliyoruz.