Bulut'un Siyasi Başarısı

Ak Parti 7. Büyük Kongresinde kamuoyuna açıklanan MKYK listesi elbette birçok yönü ile tartışılabilir. Listeye bakıldığında hem bölgesel, hem etnik hem mezhepsel hem de kadın vurgusunun önde olduğunu görüyoruz.

Bulut'un Siyasi Başarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MKYK listesi ile ilgili sürpriz olmayan bir sonuç var ki o da ilimiz milletvekili Metin Bulut’un yerini koruması oldu. İlimizde 3 dönemden beri milletvekili olan ve şehrin sorunlarını ilgili bakanlıklarda takip edip çözme noktasında önemli gayretler ortaya koyan, geçmiş  kongrede MKYK üyeliği ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcılığı görevini de üstlenen Bulut’un son genel kurulun ardından parti MYK’sında da görev alıp parti üst yönetiminde yer alması bekleniyor.

Ak Parti Milletvekili Metin Bulut’un yeniden MKYK’ya girmesi ve olası parti yönetiminde üst düzey görevler alması şehrimiz için önemli bir şans ve kazanım oldu.

Milletvekili Bulut’un  partideki bu ağırlığını ve konumunu, önümüzdeki günlerde yaşanacak ve daha çok siyasilerden oluşacak yeni kabine üyeleri ile ilimiz için büyük kazanca ve sorunların çözümünde hızlı yol almaya vesile kılacağına inanıyor ve Hakimiyet Gazetesi olarak yeniden seçildiği görevinin şahsı ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.