Bölgenin Sesi Oldu

2018 yılı seçimlerinde 41 yıl aradan sonra CHP'nin çıkardığı ilk vekil olması, 2023 seçimlerinde ise oylarını yüzde 105 artırarak Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla hem ilimizde hem de ülke siyasetinde adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Bölgenin Sesi Oldu

“Elazığ’ın Sesi” sloganıyla ilimizde etkili bir muhalefet ve siyaset yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da yaptığı başarılı seçim çalışmaları dışında, CHP tabanı üzerindeki etkisi ve takdir görmesi sebebiyle partisinin diğer illerdeki başkan adaylarına destek için yoğun bir çalışma yürüterek bölgenin sesi olma konumuna yükseldi

Bölgenin Sesi Oldu

CHP’nin 41 yıllık sürenin ardından Elazığ’dan Milletvekili çıkardığı isim olan Gürsel Erol,  doğru işlere destek, yanlışlara verdiği tepki ile örnek bir muhalefet tarzı geliştirmek yanında ulusal televizyon kanallarındaki tartışma programlarında güncel olaylarla ilgili olarak partisinin görüş ve düşüncelerini en net bir şekilde otaya koydu.

BÖLGE HALKININ GÜR SESİ

Milletvekili Erol, Erzincan İliç’te yaşanan maden faciasından önce yaptığı uyarılar ve Maden İlçemizdeki olası olumsuzluklar olmak üzere başta Elazığ olmak üzere Tunceli, Erzincan ve diğer illerde yaşanan problemler, beklentiler, mağduriyetleri TBMM’ye taşıyarak takipçisi oldu.

Bölgenin Sesi Oldu

Mağduriyet yaşanan konularla ilgili olarak sorumlu bakanın  cevap vermesi talebiyle sayısız soru önergesi veren Erol, bu gayretleriyle halkın takdirini kazandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ELAZIĞ’IN SORUNLARINI TAŞIDI

Milletvekili Erol’un Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmalar, soru önergeleri, bakanlıklar, bürokrasi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdindeki görüşmeleriyle ilişkileri birçok sorunun çözülmesine ve beklentilerin karşılanmasına katkı sağladı.

BÖLGEDEN EROL’A YOĞUN İLGİ

Erol’un bu çalışma azmi, gönüllere dokunan siyaset tarzı ve deneyimi hem Elazığ’da hem de tüm bölgede oy versin vermesin her kesimden insanın sevgisini ve sempatisini kazanmasını sağladı.

Bu kapsamda seçim çalışmaları için bölge illerine ziyarette bulunan Gürsel Erol, bölgede yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

Bölgenin Sesi Oldu

ADAYLARA DESTEK İSTİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında Bingöl Merkez ile Kığı, Yayladere ve Adaklı ilçelerine ziyarette bulunan Erol, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ziyaret ettiği bölgelerde CHP adaylarına destek isteyen Erol, yerel seçimlerin önemli bir umut ışığı olacağına, Türkiye’nin en kısa sürede yaşadığı sorunlardan kurtulması adına bir mücadele içerisinde olduklarını söyledi.

TUNCELİ’DEN EROL’A DESTEK

Tunceli merkez ve Pertek ilçelerini de ziyaret eden Erol, hem merkezde hem de ilçelerde seçimden zaferle ayrılacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti. Tunceli halkının yoğun ilgi gösterdiği Erol’un hem Tunceli hem de Bingöl’deki halk buluşmaları adeta mitinge dönüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bölgenin Sesi Oldu

BATMAN’DA YOĞUN İLGİ

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ, Bingöl ve Tunceli programlarının ardından Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Yaşar ile birlikte, bir dizi programlara katılmak üzere Batman’a gitti. Batman’ın  Sason ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Erol, adaylarına destek istedi ve vatandaşlarının sorunlarını dinledi. Miting havasında geçen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erol daha sonra Kozluk’ta vatandaşlar ile bir araya geldi.

ELBİSTAN VE NURHAK ZİYARETİ

Gürsel Erol daha sonra Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ve Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ile birlikte Elbistan ilçesini ziyaret etti.

Bölgenin Sesi Oldu

 Erol,  Erkan Gürbüz ile Tam Yol İleri diyoruz diyerek vatandaşlardan destek istedi. Erol daha sonra ise Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ve Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ile birlikte Nurhak ilçesini ziyaret ederek CHP Belediye başkan adayına destek istedi.

TÜM CHP ADAYLARINA DESTEK

Yerel seçimler öncesi Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran’a desteği yanında ilimiz ilçeleri,  birçok il ve ilçe adayına destek veren Gürsel Erol’un katıldığı tüm programlarda oluşan coşku ve heyecan, parti tabanında kendisine olan güveni ortaya koyuyor.

Bölgenin Sesi Oldu

Erol’un önümüzdeki günlerde Elazığ’daki çalışmalarını yoğunlaştırması beklenirken, İstanbul ve İzmir adaylarına destek çalışmalarına da katılacağı ifade ediliyor.