Bize yine hüzün düştü!

İlimizde geçtiğimiz haftalarda Ak Parti İl Kongresi yapıldı. Daha önce atama yoluyla yapılan yönetime birkaç değişiklik ve takviye ile il yönetimi belirlendi.

Bize yine hüzün düştü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kongreden sonra en çok konuşulan ve eleştirilen konu, kongre için tutulan salonun boş kalması, delegelerin bile yeterli katılımın göstermemesi, ilçe ve belde teşkilatlarının ilgisizliğiydi.


Bu tablo karşısında ama birçok yetkiliden savunma gibi açıklamalar gelmiş ve birileri “zaten biz kimseleri çağırmamıştık” derken birileri de pandemi kısıtlamalarına sığınmıştı. Ama sonuçta birçok ildeki yoğun katılım görüntülerine karşın Elazığ salonunun boşluğu hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de partililerin zihnine kazınmıştı.


Bu olaydan ders alınmıştı ki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen TOKİ konutlarının anahtar teslimi ile İpekyolu Gençlik Merkezinin açılış töreninde katılımın fazla olması yönünde bir gayret ortaya konsa da memnun edici bir tablo çok da ortaya konamamıştı.


Farklı illerde yapılan il kongrelerindeki coşku ve pandemi kısıtlamalarına rağmen yoğun katılım resimleri paylaşılınca Elazığ’ın farkı bir kez daha ortaya çıkıyor.


Ak Parti Milletvekilimiz Metin Bulut, teşkilatlardan da sorumlu başkan yardımcısı sıfatıyla birçok il kongrelerine katılıyor ve görüntü paylaşıyor.


Milletvekili Bulut en son katıldığı Erzincan İl kongresinde şu cümlelerle birlikte salondan görüntüler paylaştı:
“Erzincan 7. Olağan İl Kongremizi Son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Fatih Şahin’in, milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. 
Hayırlı olsun.”


Milletvekillimiz Metin Bulut’un paylaştığı fotoğraf belki ilimiz parti yöneticilerinin biraz ağırına gitmiştir ama durum, tablo ve resim bu… Ahhh… Ahhhh… Yine bize hasret, yine bize hüzün düştü…


Sonraki Ak Parti programlarında darısı başımıza diyor ve bizler de Erzincan’ın kongresinin hayırlı olmasını diliyoruz.
 

Bize yine hüzün düştü!
Bize yine hüzün düştü!