Bizden Söylemesi..

Her ne kadar şahıslardan kaynaklı bazı eksiklikleri kusurları olsa da Ak Parti bu ülkeye 19 yıldan beri çok önemli hizmetleri yapmış, halkımızın her kesiminin hayatlarını kolaylaştıran ve anlamlandıracak çalışmalar yapmıştır.

Bizden Söylemesi..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2002 öncesi ve günümüz mukayesesinde zaman zaman yanlış örnek ve kriterler verilse de Türkiye 19 yıl öncesinden çok ama çok ileri bir noktada.

Ancak ve ne yazık ki 15 Temmuz kalkışmasında oğlu ile birlikte şehit olan Erol Olçok’tan sonra Ak Parti ne halkı okuyabildi ne de hizmetlerini  tanıtabildi.

3 Kasım 2002 de yapılan seçimlerde iktidara gelişinin 19. Yılını kutlayan Ak Parti, bu süre içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri 2,5 dakikalık bir videoya sığdırmış.

Düşünce belki güzel ama uygulama tam anlamıyla facia. Videoda gösterilen her bir hizmet, bir bayan tarafından da aynı sürat ve serilikte seslendirilince ortaya garip bir manzara çıktı. 

Videoyu birlikte izlediğimiz 19 yıllık Ak Partili işyeri komşumuz önce bir dinledi ve sonra “Bu ne diyor Allah aşkına” diyerek tepkisini koyup gitti.

Ak Parti tanıtım konusunda 19 yıl sonra bu duruma düşmemeliydi. Bu videoyu Erdoğan izlemiş midir bilmeyiz ama eğer izlememişse sakın izletmeyi düşünmeyin. 

Bizden söylemesi…