Beritan Aşireti, Ak Parti'yi Akşener'e Şikayet Etti

Bölgemizde göçer olarak hayatını sürdüren ve hayvancılık ile uğraşan Beritan Aşireti, sorunlarına çözüm bulamadıkları için Ak Parti'yi İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e şikayet ettiler.

Beritan Aşireti, Ak Parti'yi Akşener'e Şikayet Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gezisi kapsamında Kovancılar ilçesini ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sorunlarını ileten Beritan Aşiretine mensup yüzlerce kişi, sorunlarına çözüm bulmadıkları ve gündemlerine almadıkları için Ak Parti Milletvekillerini Akşener’e şikâyet ettiler.

Aşiret adına konuşma yapan  aşiret sözcüsü 150 adet konut taleplerine  karşılık vermeyen ve gündemine almayan Ak Parti milletvekillerinde şikayetçi olduklarını belirttiler.

SADECE EROL GÜNDEME GETİRDİ
Konut ve yerleşim sorunlarını TBMM’de sadece CHP Milletvekili Gürsel Erol’un dile getirdiğini ifade eden aşiret sözcüsü, “Bizler 20 yıldan beri Ak Parti’ye destek veriyoruz. Ancak sorunlarımızı çözmek bir kenara gündemine dahi almadılar. Sorunumuz sadece CHP Milletvekili Gürsel Erol gündeme getirdi.” Dediler.

AKŞENER: İLK GURUP TOPLANTISINDA GÜNDEME GELECEK
Beritan Aşiretinin bu talebini dinleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Beritan Aşiretinin yaşadığı sorunları ilk gurup toplantısında dile getireceğini ifade ederek çözüm noktasında da gayret göstereceğini belirtti.