BEM-BİR-SEN İLE YAZIKONAK BELEDİYESİ ARASINDA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İmza törenine Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Akay ve belediye çalışanları katıldı

BEM-BİR-SEN İLE YAZIKONAK BELEDİYESİ ARASINDA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmza törenine Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Akay ve belediye çalışanları katıldı.

 

Törende konuşan Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Süleyman Akay, çalışanlarına vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Aydın Ayaz’a teşekkür ederek Sosyal denge sözleşmesinden 19 personelin faydalanacağını söyledi.

 

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz’da, Denge sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek hak edene hakkını vereceksin hizmetinde en iyisini isteyeceksin diyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Denge sözleşmesi ile çalışanlarımızın haklarını kendilerine veriyoruz. Beldemize daha iyi hizmet etmek için bu sözleşmemiz hayırlara vesile olsun. Hak edene hakkını vereceksin hizmetinde en iyisini isteyeceksin. Biz onlardan en iyi hizmeti istiyoruz. Çünkü Yazıkonak halkımız en iyi hizmete layık. Beldemize hizmet edilmesi gerekiyor. Hizmetten çok geri kalmışız. Hızlı bir şekilde koşturmamız bunun açık örneğidir. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Memurlarımız uzun zamandır haklarından mahrumlardı. Diğer Belediyelerimizde çalışanlar haklarını almışlardı. Bizde Yazıkonak Belediyesi olarak çalışanlarımıza haklarını veriyoruz. Denge sözleşmesinin Belediyemiz, Sendikamız ve çalışanlarımız için hayırlara vesile olsun” dedi.