VALİ ZORLUOĞLU VE BAŞKAN YANILMAZ AHŞAP OYMACILIĞI VE BOYAMA' KURSUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediyesi'nin 'Hayat Boyu Öğrenme Projesi' kapsamında açılan kursta, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Ela

VALİ ZORLUOĞLU VE BAŞKAN YANILMAZ AHŞAP OYMACILIĞI VE BOYAMA' KURSUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi’nin ‘Hayat Boyu Öğrenme Projesi’ kapsamında açılan kursta, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ETSO Başkanı İdris Alan, İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkan ve Üyeleri incelemelerde bulundu.

 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kursiyerleri tek tek ziyaret ederek yaptıkları ahşap ürünler hakkında kursiyerlerden bilgiler aldı.

 

Ahşap Oymacılığı ve Boyama’ kursunda bayan kursiyerler tarafından yapılan ahşap ürünler davetliler tarafından büyük beğeni toplarken kursu açan Elazığ Belediyesi’ne teşekkürlerini sundular.

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ahşap Oymacılığı ve Boyama’ kursunun sürekli olarak devam edeceğini belirterek kursiyerlerin çıraklıktan kalfalığa, kalfalıktan ustalığa geçeceklerini belirtti.

 

Ahşap Oymacılığı ve Boyama’ kursu ile hedeflerinin ev hanımlarının ev ekonomilerine katkı sağlanması olduğunun altını çizen Başkan Yanılmaz, ahşap oymacılığını geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.