BBP Genel Başkanı Destici: ' YRP Kazanamayacağı Yerlerde Adaylarını Geri Çekip Cumhur İttifakı'nı Desteklemeli'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi'nin başta büyükşehirler olmak üzere kazanma ihtimali olmayan seçim bölgelerinde adaylarını geri çekip Cumhur İttifakı'na destek vermesi gerektiğini belirterek ' Cumhur İttifakı kaybettiğinde kendileri bundan memnun olacaklarsa bunun takdirini milletimize bırakıyorum. Hesabını da milletimize, Cenabı Hakk'a verirler diyorum' dedi. 

BBP Genel Başkanı Destici: ' YRP Kazanamayacağı Yerlerde Adaylarını Geri Çekip Cumhur İttifakı'nı Desteklemeli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici seçim ziyaretleri kapsamında Elazığ’a geldi. Bingöl’den karayolu ile ilimize gelen Destici’nin ilk durağı Kovancılar oldu. Kovancılar’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan  Destici, Kovancılar Belediye Başkan Adayı Vahap Gök için Kovancılarlı vatandaşlardan oy istedi. Destici’nin ikinci durağı ise Yazıkonak Beldesi oldu. SKM ziyaretinden sonra il merkezine gelerek  BBP il binasında partililerle bir araya geldikten sonra basın açıklaması yaptı. 

POLİS ÖZEL HAREKATI’MIZA 41 KERE MAŞALLAH 
 Bugün kahraman Polis Özel Harekatı’mızın 41. Kuruluş yıldönümü ben kendilerine 41 kere Maşallah diyorum. Terörle mücadelede gerçekten bir efsane oldular. Özellikle 80’li yılların ortalarından itibaren 90’lı yıllarda terörün çok azdığı ve meskun mahal mücadelelerinin verildiği dönemlerde en son kalkışma, öz yönetim hadiselerinin gerçekleştiği dönemlerde söz çözüm süreci sonrasında Sur’da olsu, Cizre’de olsun hem kırsalda hem şehirde teröre karşı, terör örgütlerine karşı çok amansız ve apansız mücadele verdiler. Ben kendileriyle gurur duyduğumuzu buradan bir kere daha ifade ediyorum. Tüm Polis Özel Harekat mensubu kardeşlerimizin alınlarından öpüyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Özel Harekat’ta iken şehit düşen tüm Polis Özel Harekat şehitlerimizi hasleten rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Cenabı Hak eksikliklerini göstermesin. Daima sağ olsunlar daima var olsunlar” diye konuştu. 

TÜRKİYE, DÜNYA’NIN EN GÜVENLİ SEÇİMLERİNİN YAPILDIĞI ÜLKELERİN BAŞINDA GELİYOR 
Destici “ Tabi biz böyle konuşuyoruz ama bazı siyasetçilerimiz  de jandarmamızı, polisimizi haksız yere kötülemeye haksız yere onlara iftira atmaya devam ediyor. En son CHP’nin Genel Başkanı sayın Özgür Özel jandarmamızı hedef alıyor. Halbuki jandarmamız hem kırsal kesimde asayişimizi sağlamada hem terörle mücadelede büyük bir özveri ile adeta mücadelelerine destan yazarak devam ediyorlar. Ben jandarmamızla da gurur duyduğumuzu buradan bir kez daha ifade ediyorum, her birisine  başarılar diliyorum. Seçimlerin güvenliğinin sağlanmasında şehir merkezlerinde polisimiz etkin rol alıyor.  Kırsal kesimde de seçimlerin güvenliğini sağlama görevi jandarmamıza düşüyor.  Jandarmamız bugüne kadar bu konuda çok hassas davranarak gerçekten üst düzeyde seçimlerin güvenliğini temin ediyor. Bütün Dünya, Avrupa’da gönderdiği gözlemciler kabul ediyor ki Dünya’da seçimlerin en güvenli yapıldığı ülkelerin başında Türkiye geliyor.  Münferit olaylar yok mu var. Bizimde karşılaştığımız olaylar olmuştur. Ama genele baktığımızda Türkiye’de seçimler sağlıklı bir şekilde yapılıyor” diye kaydetti. 

BBP Genel Başkanı Destici: ' YRP Kazanamayacağı Yerlerde Adaylarını Geri Çekip Cumhur İttifakı'nı Desteklemeli'

ÖZGÜR ÖZEL, TOY BAZEN NE SÖYLEDİĞİNİ KULAKLARI DUYMUYOR 

Özgür Özel’in jandarma teşkilatına iftirada bulunduğunu ifade eden Destici  “Jandarma neymiş sandıklara müdahale ediyormuş.  Sandıkların başına gelip sandık başkanları ve görevlerini darp ediyormuş. Böyle bir iftira gerçekten çok acımasızca bunu tarif edecek söz bulamıyorum. Belki münferit bazı hadiseler yaşanmış olabilir ama bunu bütün jandarmaya bu şekilde yüklemek ve her yerde böyle oluyormuş gibi bunu ortaya koymak çok çirkin ve yanlış şeyler CHP’nin Genel Başkanı tabi toy bazen ağzından çıkanı kulağı duymuyor.  Daha sonra geri toparlamaya çalışıyor. Birkaç hadisede biliyorsunuz sürçü lisan ettim, affola bir takım şeyler  dedi. İnşallah bu da sürçü lisandır. Yoksa bu kabul edilebilecek bir şey değildir. Özgür Özel’e diyoruz ki jandarmamızdan, askerimizden, polisimizden özür dile dolayısıyla onlarla uğraşmayı bırak sen millete dön milletin oyunu nasıl alırım bunun hesabını yap” diye aktardı. 
 

TERÖR ÖRGÜTÜ PARTİSİ İLE YAPTIKLARI İŞBİRLİĞİNİN ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR 
Destici “ Diğer taraftan belki de şunun üstünü kapatmaya çalışıyordur. Onlar biliyorsunuz terör örgütünün partisiyle kent uzlaşısı adı altında İstanbul ve Mersin başta olmak üzere bazı il ve ilçelerde seçim işbirliği yapıyorlar. Bu tamamen bize göre ihanettir.  Terör örgütünün siyasi partisi neyse terör örgütü de aynısıdır. Birisine dağda görev verilmiştir eline silah verilmiştir. Birine ovada, birisine, mecliste, birisine basında  görev verilmiştir. Birbirinden farkı yoktur. Bunun üstünü kimse kapatamaz” dedi. 
Kazanmak İçin Adayız, Kaybettirmek İçin Değil 
Destici “Büyük Birlik Partisi  400’e yakın adayı vardır. Bunların neredeyse tamamı iddialıdır. Biz kazanmak için aday koyduk. Kaybettirmek için aday koymadık. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde örneğin biz buraya Bingöl’den geldik. Orada terör örgütünün partisinin adayı yarıştığı için  orada aday çıkarmadık. Orada Cumhur İttifak’ı adayını yani Ak Parti adayını destekliyoruz. Ağrı’da böyle, Şırnak’ta da böyle Hakkari merkezde de böyledir. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizde bir an önce saydığım Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki terör örgütünün partisinin kazanma ihtimali olan yarışmacı olduğu illerde biz hassasiyet gösterdik ve aday çıkarmadık” diye konuştu 

BBP Genel Başkanı Destici: ' YRP Kazanamayacağı Yerlerde Adaylarını Geri Çekip Cumhur İttifakı'nı Desteklemeli'

CUMHUR İTTİFAKI KAYBEDER TERÖR ÖRGÜTÜ PARTİSİ KAZANIRSA BU VEBALİN ALTINDA KALIRLAR 
Destici “Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere de sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin. Diyelim ki Urfa’da Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oyla Cumhur İttifakı kaybeder ve terör örgütünün partisi kazanırsa o zaman bu vebalin altından kalmak kendileri açısından güç olur diye düşünüyorum. Bu İstanbul içinde böyledir İzmir içinde böyledir.  Rahmetli Necmettin Erbakan dönemine dönersek hayatında bir kere başbakan oldu. Refah Partisi bir kere iktidara geldi. O da 1995-1996 senesinde  Refahyol hükümetiyle oldu.  Kimin desteğiyle oldu? Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve Büyük Birlik Partisi’nin desteğiyle biz o zaman alacağımız oyu hesap etmedik. Bakanlık, genel müdürlük talebinde bulunduk mu? Bulunmadık. Ne dedi Muhsin Yazıcoğlu “ Müslümanların iktidarını engelletti dedirttirmeyeceğim”” diye aktardı. 

EKREM İMAMOĞLU YENİDEN KAZANIRSA NE ELDE EDECEKLER?
Milliyetçiler ile maneviyatçıların bir araya gelerek ittifak oluşturduklarını vurgulayan  Destici “ Burada Yeniden Refah Partisi’ne yakışan Cumhur İttifakı’na kaybettirmek için aday göstermek değil tam tersine Cumhur İttifakı kazansın diyerek şuanda kazanamayacağı alacağı oylarla kaybettirme ihtimali olan illerde adaylarını çekip cumhur ittifakı adaylarını desteklemelidir. Kendilerine bunun çok güzel yakışacağını düşünüyorum. Kendilerinden bu tavrı beklediğimizi bir kere daha yinelemek istiyorum” diye ifade etti. 

BBP Genel Başkanı Destici: ' YRP Kazanamayacağı Yerlerde Adaylarını Geri Çekip Cumhur İttifakı'nı Desteklemeli'

MEHMET ALTINÖZ “31 MART’TA ÇARŞI KARIŞACAK” DEMEKLE NE KAST EDİYOR 
YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz 31 Mart’ta “Çarşı karışacak” açıklamasını yaptığını kendisine hatırlatılması üzerine  “ Çarşı karışacak ne demektir? Kendileri bu seçimi kazanamayacağına göre CHP kazandığında çarşı mı karışmış olacak? Çarşı karışırsa bundan kendilerinin ne menfaati olacak? İstanbul’un, Türkiye’nin ne menfaati olacak? Ekrem İmamoğlu’nun kiminle kol kola girdiğini görmüyorlar mı? Ekrem İmamoğlu açıktan terör örgütünün partisiyle iş birliği yapıyor ve bunu savunuyor. Onları belediyelere doldurdu. LGBT gibi sapkınlıkları destekliyor ve onları yönetimine alıyor. Ekrem İmamoğlu baktığınız zaman ne kadar bizim inançlarımızın, kültürümüzün, örfümüzün, adetimizin karşısında olan kim varsa ona kol ve kanat geriyor.  Terör örgütü sözcülerinin ellerini öpüyor. Dolayısıyla böyle bir şahsiyetin devam etmesiyle çarşı karışacak deniyor ve bundan medet umuluyor ve bundan da memnun olacakları ifade ediliyorsa artık takdiri de ben tabiki milletimize bırakıyorum. Hesabını milletimize ve Cenabı Hakk’a verirler diyorum” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.