Bayraktar mı El Atsa?

Türkiye'nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2'nin mimarı olan Baykar Teknik Müdürlüğü (CTO) ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevlerini yürüten Selçuk Bayraktar, holding bünyesinde son yıllarda ortaya koydukları ve gururumuz olan savunma sanayi projeleri ile ülkemize bu alanda ciddi bir rahatlama yaşatmakla birlikte bu sahada ülke prestijimizi de önemli oranda artırmıştı.

Bayraktar mı El Atsa?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugüne kadar kamu kurumları ile sektörde hizmet veren kuruluşların yapamadığını ve başaramadığı Bayraktar Holding yapmış ve başarmıştı.

Bugünlerde ülke olarak en büyük zorluk ve sıkıntıyı yangın söndürme konusunda yaşıyoruz. Kendi imkânlarımızla birlikte 7 ülkeden gelen desteklerle birçok yangını kontrol altına aldık ama bu arada binlerde dönüm ormanımızı ve yaban hayvanlarımızı kaybettik. Yangın söndürme çalışması yapan 6 görevlimizi de yitirdiğimiz orman yangın söndürme teknoloji ve alanında ortaya çıkan eksiklikler sanki Bayraktar Holdingi bekliyor.

Ve eminiz ki holding, ülkeyi zafiyete uğratan bu konuda arge çalışmalarına çoktan başlamış ve yakın zamanda hem pratik, hem ucuz hem de oldukça donanımlı, her helikopter ve bu amaçla kullanılan uçaklar için modern söndürme sistemlerini hizmete sunacaktır.

Birileri bu olaya yine “damat” sığlığı ve ideolojik körlüğünden bakabilir ama görünen o ki, böylesine milli bir konuda, kuruluşunda merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın emeği olan Bayraktar Holding’in  söyleyeceği sözü ve ortaya koyacağı projeleri vardır. Bekliyoruz.