Başkan Gülbasan'dan Miting Gibi Proje Tanıtım Toplantısı

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı ve Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, 31 Mart Seçimeri'nde yeniden aday olacağını açıkladı. Gülbasan, projelerini ve azalarını düzenlediği programla tanıttı.

Başkan Gülbasan'dan Miting Gibi Proje Tanıtım Toplantısı

Başkan Gülbasan Hicret Mahallesi’nde yeni dönem proje tanıtım toplantısı düzenledi. Düzenlenen programa yoğun bir katılım sağlanırken salon hınca hınç doldu. Adeta mitinge dönüşen programa Hicret Mahallesi sakinleri yoğun bir talep gösterirken Başkan Gülbasan’ın konuşması sık sık atılan sloganlarla desteklendi. Gülbasan programda yaptığı konuşmada rakiplerinin ihtiyaç sahiplerine yönelik yakışıksız üslubuna ise sert tepki gösterdi.

GÜLBASAN: “HİCRET MAHALLESİ’NE 20 YILIMI VERDİM”

Başkan Gülbasan: “Bugün burada salonun tıklım tıklım dolması bizlere çok şey anlatıyor. Ben bu mahalleye tam 20 yılımı verdim. Özellikle pandemi ve deprem zamanında her zaman mahalle sakinlerimizin yanında oldum. Birçok muhtar saat 5 denildiğinde ofislerin kapsına kilit vurup telefonlarını da kapatıyor. Biz böyle olmadık. Günün her saatinde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik ve çözüm üretmeye çalıştık. Bu emeğin karşılığını da vatandaşlarımız bugün bizleri yalnız bırakmayarak gösteriyor” dedi.

Başkan Gülbasan'dan Miting Gibi Proje Tanıtım Toplantısı

“HİCRET MAHALLESİ HER GEÇEN GÜN DEĞER KAZANIYOR”

Hicret Mahallesi’nin yapılan yatırımlarla her geçen gün değer kazandığına değinen Gülbasan: “Yapılan yatırımlarla, yollarımızla, otogarımızla mahallemiz bambaşka bir seviyeye ulaştı. Hicret Mahallesi her geçen gün daha da değer kazanıyor. Yeni dönemde de bu durum devam edecek. Şu anda ihalesi yapılan ve ihale sürecinde olan birçok proje var. Bunların da her an takipçisi olacağız ve süreçleri hızlandırarak mahallemizi bambaşka bir seviyeye taşıyacağız” dedi.

Başkan Gülbasan'dan Miting Gibi Proje Tanıtım Toplantısı

“YENİ PROJELER HİCRET MAHALLESİ’NEE DEĞER KATACAK”

Sizlere projelerimizi aktarmak istiyorum. Dikkatinizi aktaracağım projeler hayali projeler değildir. Hepsinin ya ihalesi yapılmış ya da başlamak üzeredir. Mahallemize TOKİ tarafından yeni konutlar kazandıracağız. Okulumuzu inşallah bu dönemde yapacağız. Ataşehir’e bağlanan yolda bulvar çalışmalarını tamamlayacağız. Bunlar tamamlandığında çok daha yaşanabilir daha değerli bir mahalleye hep birlikte kavuşmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Gülbasan'dan Miting Gibi Proje Tanıtım Toplantısı

BAŞKAN GÜLBASAN’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE “DİLENCİ” DİYENLERE SERT YANIT

“Bu seçimde karşımızda 2 adayımız vardı. Bunlar birleşerek karşımıza çıktılar. Bakıyorsunuz sosyal medyadan bir şeyler paylaşıyorlar. Biz her zaman ihtiyaç sahiplerine, dar gelirli vatandaşlarımıza destek olurken bunlar “mahalleyi dilencilikten kurtaracağız” diyorlar. Bu nasıl söylem, nasıl bir üslup. İşte geleceğe dönük bakışları, ufukları bu kadardır. Ben inanıyorum ki seçim günü Hicret Mahallemiz bizi yalnız bırakmayacak ve bunlara gereken cevabı sandıkta en güzel şekilde verecektir.”