Başkan Doğan: Girişimlerimiz Netice Vermek Üzere

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, beldede özellikle personel maaşı ve ulaşımdaki sıkıntıların çözümü için yaptıkları girişimlerin netice vermek üzere olduğunu söyledi.

Başkan Doğan: Girişimlerimiz Netice Vermek Üzere

Aynı zamanda Milletvekilleri ve Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın bu sorunların çözümü için ciddi bir destek verdiklerini dile getiren Doğan, “Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi belde sakinlerimizin de yoğun bir desteği ve talebi ile zorlu bir sürece rağmen görevden kaçınmadık ve “Yurtbaşı'nı hep birlikte yöneteceğiz, hak ettiği yere güç birliği ile taşıyacağız” mottosuyla elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk.

Yine tüm Elazığ'da bilinen bir gerçektir ki seçim sürecinde Ak Parti İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, teşkilatımız, belde teşkilatımız, gençlik ve kadın kollarımız, bu süreç boyunca hiçbir desteğini beldemizden ve bizlerden esirgememiştir. Bu birliktelik Yurtbaşı'nda önemli bir seçim zaferinin de mimarı olmuştur.

Seçim sürecinin hemen ardından da gerek İl Başkanımız gerekse de Milletvekillerimiz, belirlediğimiz yol haritalarında hem istişare ortaklarımız hem de en büyük destekçilerimiz olmuştur. Beldemizde hizmet veren hipodromun gelirlerinin Varlık Fonu'na devredilmesiyle başlayan sıkıntı sürecin çözümü için hazırladığımız yol haritasında bu birliktelik çok büyük önem arz etmektedir. Bu sorunların temeli olan hipodrom gelirlerinin en azından bir kısmının beldemize yeniden kazandırılması adına hem bizlerin hem İl Başkanlığımızın hem de Milletvekillerimizin gayreti devam etmektedir.

Bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her türlüğü desteği sağlayan, çabamıza ortak olan İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve tüm teşkilatlarımıza en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.

Yurtbaşılı her bir vatandaşımız müsterih olmalıdır. Başta ulaşım ve personel maaşları olmak üzere ortaya çıkan bu yeni sorunların çözümü için İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile yaptığımız girişimler netice vermek üzeredir.

Bu sorunların çözümü için ortaya koyduğumuz birliktelik yine beldemize kazandıracağımız birçok hizmetin de öncülüğünü yapacaktır. Yurtbaşı'nı hak ettiği noktaya taşımak için hep birlikte çalışacağız ve şartlar ne kadar zor olursa olsun bu hayalimizi gerçekleştireceğiz.

Kamuoyunun ve Yurtbaşılı hemşerilerimin bilgisine sunarım." ifadelerine yer verdi.